BACHELORSTUDIES

Compară Studii Universitare în Tehnologii alimentare în Asia 2020/2021

Studenții înscriși la o universitate pot urma un BSc sau program de Licență în Științe. Acesta este un program de studiu popular care îi ajută pe studenți să obțină competențe valoroase pentru locul de muncă sau pentru urmarea studiilor suplimentare.  

 

Un student care are aspirații de a deveni un bucătar într-un restaurant gastronomie moleculara sau un tehnician într-o bucătărie de testare s-ar putea face bine pentru a urmări un program în tehnologia alimentară. Aceste cursuri au tendința de a examina produsele alimentare dintr-o perspectivă științifică.

Fiind cel mai mare și cel mai populat continent din lume, Asia constă într-o mare varietate de grupuri etnice, culturi, medii, economie, legăturile istorice, și sisteme guvernamentale.

Vezi Programe de Licență în Științe în Tehnologii alimentare în Asia 2020/2021

2 Rezultate din Tehnologii alimentare, Asia Filter

Licență în Biotehnologie și Inginerie Alimentară

Technion International
BSc
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vie ...

Citeste mai mult

Bachelor of Science în domeniul științei și tehnologiei alimentare

Sharda University
BSc
<
Normă întreagă
<
2 semestre
Engleză
Campus

Cursul a fost conceput pentru a avea cunoștințe aprofundate și înțelegerea subiectului cu flexibilitate și opțiuni ...

Citeste mai mult