BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de BSc în Tehnologii alimentare in China 2020/2021

Un BSc (Licență în Științe) este un program universitar care îi pregătește pe studenți pentru o carieră în domeniul lor de studiu. Deși programul este adesea legat de cursuri din domeniul științei, și studenții la programe care nu sunt legate de științe pot obține o diplomă de BSc.

Ca domeniu de studiu academic, tehnologie alimentară este preocupat de procesele fizice de gătit și proprietățile biochimice ale alimentelor. Studenții care doresc să intre în industria alimentară știință ar putea beneficia de completarea unui curs în acest subiect.

China, oficial Populară 's Republica China, este un stat suveran situat în Asia de Est. Este cea mai populată țară din lume 's, cu o populație de peste 1,35 miliarde de euro.

Programe de Licență în Științe de Top în Tehnologii alimentare in China 2020/2021

1 Rezultate din Tehnologii alimentare, China Filter

Licență în Biotehnologie și Inginerie Alimentară

Technion International
BSc
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vie ...

Citeste mai mult