BACHELORSTUDIES

Compară Studii Universitare în Tehnologii alimentare în Europa 2021

Studenții înscriși la o universitate pot urma un BSc sau program de Licență în Științe. Acesta este un program de studiu popular care îi ajută pe studenți să obțină competențe valoroase pentru locul de muncă sau pentru urmarea studiilor suplimentare.  

 

Tendințe în domenii precum disparat culinare bune și industria alimentară ambalate ilustrează proeminența tot mai mare a tehnologiei alimentare în lumea culinară. Aceste programe tind să exploreze concepte, cum ar fi chimie și biologie, în măsura în care acestea sunt pertinente pentru produsele alimentare.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Vezi Programe de Licență în Științe în Tehnologii alimentare în Europa 2021

3 Rezultate din Tehnologii alimentare, Europa Filter

Tehnologie alimentară (BSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
BSc
01 Sept 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
01 Aug 2021
Engleză
Campus

Sunteți o persoană inovatoare, entuziastă și cu afaceri, cu o pasiune pentru siguranța alimentară și inovația alimentară? Sunteți interesat de un studiu de licență cu o aborda ...

Citeste mai mult

Bachelor of Science aplicate în gestionarea produselor alimentare și de afaceri

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

B.Appl.Sc in Food & Business Management este proiectat pentru a îndeplini această nevoie prin furnizarea de industrie cu absolvenți multi-calificați, care le pot ajuta în ...

Citeste mai mult

BSC în Inginerie Alimentară

Szent István University, Faculty of Food Science
BSc
<
Normă întreagă
<
7 semestre
Engleză
Campus

Programul este destinat pentru a instrui ingineri din industria alimentară

Citeste mai mult