BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de BSc în Tehnologii alimentare în Olanda 2020/2021

Studenții înscriși la o universitate pot urma un BSc sau program de Licență în Științe. Acesta este un program de studiu popular care îi ajută pe studenți să obțină competențe valoroase pentru locul de muncă sau pentru urmarea studiilor suplimentare.  

 

Un student care are aspirații de a deveni un bucătar într-un restaurant gastronomie moleculara sau un tehnician într-o bucătărie de testare s-ar putea face bine pentru a urmări un program în tehnologia alimentară. Aceste cursuri au tendința de a examina produsele alimentare dintr-o perspectivă științifică.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Programe de Licență în Științe de Top în Tehnologii alimentare în Olanda 2020/2021

1 Rezultate din Tehnologii alimentare, Ţările de Jos Filter

Tehnologie alimentară (BSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
BSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Ești o persoană inovatoare, entuziastă și cu afaceri care are pasiune pentru siguranța alimentară și inovația alimentară? Vă interesează un studiu de licență cu o practică? St ...

Citeste mai mult