BACHELORSTUDIES

Compară 5 Studii Universitare în Tehnologii alimentare

O Bachelor of Science este un program de grad fundamental care permite elevilor de a dobândi cunoștințe extinse într-o anumită zonă. Mulți studenți care castiga acest grad sunt în măsură să ia aceste cunoștințe și de a crea o carieră care îndeplinesc, în timp ce alții aleg să continue la programe mai avansate.

Tehnologia produselor alimentare este un domeniu în curs de dezvoltare în prezent de mare interes. Ce este un BSc in Food Technology? Gradul își propune să pregătească studenții cu privire la modul de a utiliza tehnologia pentru a crea și a modifica alimente din întreaga lume. Elevii efectuează adesea cursuri in marketing, productie, managementul calității, administrarea afacerilor si management. S-ar putea lua parte la cursuri de nutriție și sănătate, astfel încât acestea sunt bine versat în modul alimente afecteaza corpul. Unele programe oferă diferite specialități, cum ar fi managementul inovației alimentară și siguranța alimentară și sănătatea.

Cei care finaliza cu succes un Bachelor of Science în Tehnologie Alimentară vedea de multe ori mai multe beneficii.Aceste programe pregăti studenții să aplice abilitățile de gândire critică, rezolvarea problemelor și de a crește creativitatea prin crearea de noi produse pentru a umple cerere. Elevii cu aceste grade poate fi capabil de a avansa educatia lor ulterioară prin introducerea masterat și doctorat programe.

Costul unui Bachelor of Science în Tehnologie Alimentară depinde de instituția care acordă gradul. Locație geografică, precum și popularitatea programului poate afecta, de asemenea, costul de admitere.

Opțiuni de carieră pentru cei care finaliza acest program de gradul sunt variate. Absolvenții pot intra în industria alimentară în poziții axat pe management de producție, asigurarea calității, dezvoltarea produsului sau de comercializare. Aceste responsabilități sunt comune pentru cei care găsesc posturi ca ofițeri de asigurare a calității, manageri de producție, oamenii de stiinta alimentare, inspectorii alimentare și manageri politice pentru siguranța alimentelor. Elevii pot pune, de asemenea abilitatile lor de a lucra ca nutritionistii si designeri de ambalare produse alimentare.

Elevii pot câștiga un Bachelor of Science în Tehnologie Alimentară la institutii din intreaga lume. Cursuri on-line sunt în mod constant oferă multe universități. Pentru a aplica la un program de licență on-line, studenții ar trebui să evalueze mai întâi lista programului pe site-ul nostru. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

5 Rezultate din Tehnologii alimentare Filter

Licență în Biotehnologie și Inginerie Alimentară

Technion International
BSc
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vie ...

Citeste mai mult

Tehnologie alimentară (BSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
BSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Ești o persoană inovatoare, entuziastă și cu afaceri care are pasiune pentru siguranța alimentară și inovația alimentară? Vă interesează un studiu de licență cu o practică? St ...

Citeste mai mult

Bachelor of Science aplicate în gestionarea produselor alimentare și de afaceri

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

B.Appl.Sc in Food & Business Management este proiectat pentru a îndeplini această nevoie prin furnizarea de industrie cu absolvenți multi-calificați, care le pot ajuta în ...

Citeste mai mult

Bachelor of Science în domeniul științei și tehnologiei alimentare

Sharda University
BSc
<
Normă întreagă
<
2 semestre
Engleză
Campus

Cursul a fost conceput pentru a avea cunoștințe aprofundate și înțelegerea subiectului cu flexibilitate și opțiuni ...

Citeste mai mult

BSC în Inginerie Alimentară

Szent István University, Faculty of Food Science
BSc
<
Normă întreagă
<
7 semestre
Engleză
Campus

Programul este destinat pentru a instrui ingineri din industria alimentară

Citeste mai mult