Citește Descrierea Oficială

BTech în inginerie civilă

Departamentul de Inginerie Civilă a elaborat un curriculum pentru programul de Bachelor of Technology în Inginerie Civilă care va pregăti absolvenți pentru ocuparea forței de muncă adecvat în inginerie civilă și discipline conexe și va pregăti absolvenți cu competențe de bază necesare pentru a urmări studii avansate și cercetare în ingineria civilă și discipline conexe. În timp ce încadrarea curriculum-ului, nu numai dezvoltarea de tehnologie în domeniul construcțiilor civile, dar dezvoltarea de tehnologie în domeniul tehnologiei informației, biotehnologie, comunicațiile prin satelit, calculatoare și materiale au fost luate în considerare.

Totalul creditelor pentru Bachelor of Technology în programul de Inginerie Civilă a fost stabilit ca 186. De științe de bază, arte inginerie și științe și științele umaniste și de gestionare a 30% din totalul creditelor și de bază departamentale și electives, 65% din totalul creditelor `și pentru zonele în curs de dezvoltare și electives deschise de 5% din totalul creditelor sunt alocate. Pentru cursuri convenționale, de 90% din totalul creditelor alocate și pentru noi cursuri de 10% din totalul creditelor sunt alocate. Curriculum-ul oferă dezvoltare de inginerie, de conducere, de comunicare și a competențelor de calculator a studenților, astfel încât acest program poate produce orientat de calculator, ingineri în construcții civile conștiente de comunicare și de mediu, cu abilități manageriale.

Unele dintre cursurile obligatorii sunt după cum urmează:

Introducere în Inginerie Civilă

Introducere în tipuri de clădiri și de construcție de bază componente-compoziții, caracteristici și utilizări de materiale de bază de construcție concepte de,, resurselor de apă geotehnice structurale, mediu, transporturi și construcții inginerești.

Mecanica corpului solid

Stres și de drept Strain-lui Hooke, constante elastice, tensiuni principale, cercul Mohr; Centrul de greutate și moment de nertia, centru de forfecare pe scurt; Grinzi-îndoire moment si forta de forfecare, Teoria îndoire simplu, îndoire și forfecare, subliniază combinate; Coloanele lui Euler-și formula lui Rankine; Torsiune-arbori și secțiuni cu pereți subțiri închise; Cilindrice scoici-subliniază subțiri și groase;

CEL205 constructii constructii

Pereti-Cărămidă și zidărie de piatră, portante și pereți despărțitori, cavitate si gips, Podele-tipuri, caracteristici de construcție; Acoperisuri-tipuri și caracteristici de construcție; Fundații și fundații simple pentru clădiri rezidențiale și înrămate simplu; Umede dovadă și cursuri de intemperii; uși și ferestre; Constructie de-acustica, ventilație, iluminat, protecția împotriva incendiilor, instalații sanitare,; consum redus de energie și clădiri inteligente; scurtă introducere la metodele utilizate în beton și construcții din oțel și de construcție echipament, utilizarea de materiale compozite in constructii de practică profesională.

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la ITM University, School of Engineering and Technology »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iulie 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
393,000 INR
pe an
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date