BTech în inginerie mecanică

ITM University, School of Engineering and Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BTech în inginerie mecanică

ITM University, School of Engineering and Technology

BTech în inginerie mecanică

Departamentul de Inginerie Mecanica are de curriculum integrat bogat de educație și de cercetare pentru studenții săi. Departamentul oferă BTech, MTech, BTech-M. Tech (grad dublă) și program de doctorat în Inginerie Mecanică.

Programele noastre de licență combina o educație amplă în domeniul științelor inginerești cu o pregătire puternic în abilități cantitative, de rezolvare a problemei, de proiectare, și de comunicații. Prin accentuarea ambele metode analitice și creative, departamentul de Inginerie Mecanică oferă studenților abilitățile generale stabilite de care au nevoie pentru a urmări obiectivele lor - indiferent dacă asta înseamnă de lucru ca un inginer, fondator o companie, continua pe la studii postuniversitare și de cercetare, sau de a merge la o școală profesională pentru a studia medicina, de afaceri, sau de drept.

Elevii au o varietate de oportunități de a investiga o gamă largă de cercetare în multe domenii de mecanic, cum ar fi termice, industriale, productie, design de automobile etc O mare parte din cercetarea se desfășoară în cadrul departamentului, dar multe proiecte sunt realizate în colaborare cu alte departamente și centre de pe campus, precum și cu alte instituții de cercetare și dezvoltare și laboratoare naționale din țară și de peste hotare. Facultății, studenții și personalul de autor multe publicații de cercetare anual în reviste și conferințe naționale și internaționale de conducere. Mai multe dintre facultății sunt colegii de diverse societăți tehnice naționale și membri ai organisme tehnice și au primit recunoaștere în formă de premii naționale și internaționale. Absolventii si personalului acestui departament ocupă poziții înalte în instituțiile de învățământ superior, laboratoare de cercetare și industrii din India și în străinătate. Facultatea de Inginerie Mecanică continuă să exploreze noi domenii de cercetare și de a dezvolta noi cursuri. Unele dintre zonele în care facultatea departament s-au aventurat în MEMS sunt, Solar Power termica, Robotica, Flames & combustie etc

Prezentare generală

Acesta va fi un program tradițional care să conducă la gradul de licență în inginerie mecanică, cu o opțiune de a obține specializare în următoarele domenii ca pe alegerea elevului:

  • Inginerie termică ƒ
  • ƒ Mechanical Engineering Proiectare
  • ƒ Industrială și Ingineria producție
  • ƒ Automobile Inginerie

Unele dintre caracteristicile importante ale programului

  • Student înscris pentru acest program vor primi diplomă de licență în Inginerie Mecanică, după finalizarea programului, dar el / ea va avea, de asemenea, o opțiune pentru a obține gradul de mai sus, împreună cu certificat de specializare în oricare dintre fluxuri de mai sus ca pe alegerea și preferința lor .
  • Pentru a obține B. Tech Inginerie Mecanică cu specializarea, studentul va trebui să ia patru electives (DE-I-DE-IV), în semestre a șaptea și a opt din același flux de specializare și el / ea va trebui să facă ultimul an proiect major în aceeași zonă.
  • În cazul în care studentul dorește să își continue B. Tech în inginerie mecanică (fără specializare), atunci el / ea este liber să ia electives în semestrul al șaptelea și opt din orice flux de oferit menționate mai sus, și nu va fi nici o constrângere în ceea ce privește zona de final de an Major proiect.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iulie 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
393,000 INR
Locations
India - Gurugram, Haryana
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2019
India - Gurugram, Haryana
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala