Citește Descrierea Oficială

BA in Business - Managementul Small Business

&nbsp

Concentrare nou Kendall in Management Small Business poate ajuta absolvenți se pregătească pentru a începe și / sau să extindă o afacere mica. Prin studiile lor și stagii, care pot include de studiu în străinătate, elevii absolvent gata să contribuie la întreprinderile de succes în întreaga lume.

Small Business Management Curs de eșantionare:

Principiile managementului Small Business - oferă studenților, cu o imagine de ansamblu a aspectelor juridice, financiar, operațional, managementul resurselor, precum și de comercializare asociate cu pornire, gestionarea, și dezvoltarea unei afaceri mici.

&nbsp

Managementul Franciza - Cuprinde perspectiva societății-gazdă, precum și faptul că a operatorului de franciza individuală.

&nbsp

Homepreneurship - oferă studenților cu studiu aprofundat al funcționării semnificative și de succes acasă pe bază de afaceri, precum și pentru aplicarea conceptuală pentru dezvoltarea și testarea unui plan de afaceri real.

&nbsp

Familie-Owned Enterprises - subliniază administrare, implicarea, gestionarea și transferul afacerilor de familie din perspectiva proprietarului, precum și din interactiunea membrilor familiei și a altor părți interesate.

&nbsp

Ventures virtuale de afaceri - presupune unic logistice, de marketing juridice, precum și considerații tehnologice ale unui virtual de afaceri, indiferent dacă în toate elementele sale sau ca un canal de distribuție în cadrul unei organizații de afaceri.

&nbsp

Global Enterprise - Servește ca un primer privind tendințele de afaceri la nivel mondial, precum și pe importul, exportul, off-shoring, expansiunea la nivel mondial, precum și alte subiecte internaționale care afectează proprietarului de astăzi de afaceri mici.

&nbsp

Antreprenoriat - Utilizarea studii de caz și mărturii, acest curs avansat analizează afaceri start-up-uri-atât succesele și eșecurile-a determina factorii cheie de succes ai lansări de afaceri de succes.

&nbsp

Planificarea succesiunii - Acest curs învață elevii valoarea și procesul de planificare pentru progresia angajat și de înlocuire. Elevii vor învăța pașii de planificare a carierei, de la definirea cerințelor pentru o poziție pentru evaluarea salariaților în considerare în viitor să consolidare accentuata scenarii de înlocuire.

&nbsp

Comportamentul consumatorului - Acest curs psihologie aplicată consideră că influențele raționale și iraționale cu privire la deciziile luate de consumatori cumpăra. Influențele individuale de cunoaștere, condiționare și afectează, precum și influențele mai generale de generare, demografice și de mediu sunt analizate cu privire la utilizarea lor in publicitate, merchandising, promoții, și vânzări.

Program predat în:
Engleză

Vezi 14 mai multe cursuri de la Kendall College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Ian 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date