Citește Descrierea Oficială

BA în BMus (Hons) muzica

Intrarea la programele BMus este de auditie (sau prin interviu pentru compozitori şi solicitanţii creative tehnologie de muzică). Ca un ghid pentru standardul minim necesar pentru intrarea, ne aşteptăm candidaţi instrumentale şi vocale pentru a fi în măsură să demonstreze capacitatea de muzical echivalentă cu cea necesară pentru a obţine o distincţie de la ABRSM gradul VIII. Compozitorilor şi candidaţii Creative Technology Muzica se va cere să trimită exemple de munca lor de creaţie, pentru a discuta la interviu.

&nbsp

Candidaţii care sunt de succes de la auditie / interviu sunt, de obicei, de aşteptat pentru a obţine cel puţin două niveluri A, inclusiv muzică, la clasa C sau mai sus (sau calificări echivalente), înainte de intrarea. Calificări echivalente includ Highers scotiene, National Diploma / Certificat, WBQ, BTEC Internationala de Bacalaureat, Advanced GNVQ, AVCE sau Diploma avansată (nivel 3) şi calificări recunoscute internaţional.ABRSM calificărilor teorie la gradul VI, sau mai sus pot fi, de asemenea, considerată ca o alternativă la un nivel de. În orice caz, condiţiile minime anexate la orice ofertă de un loc sunt bazate pe aplicatii individuale / auditii, şi va fi de multe ori mai mare decât cerinţele minime menţionate mai sus.

&nbsp

Solicitanţii internaţionale a căror limbă maternă nu este limba engleză va trebui să obţină o calificare recunoscută de limba engleza de exemplu, IELTS, TOEFL sau echivalent. Pentru cursul de muzica BMus (Hons), va trebui să realizeze o IELTS generală 5.5 cu nu mai mult de 5,5 în citire, scriere, ascultare sau vorbind componente (sau echivalent).

Vezi 4 mai multe cursuri de la Royal Welsh College of Music & Drama »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date