Ba în Contabilitate

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Ba în Contabilitate

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

Gradul fundamental în contabilitate începe cu un management al ciclului de pregătire, și permite să se specializeze în contabilitate în al 3-lea an. Această formare profesională vă permite să urmeze un master în contabilitate. Control, audit și consultanță și / sau să pregătească auditarea sau chiar funcții de coaching si consultanta in afaceri.

licenţă numarate

Licența în Management - specialitatea contabilitate vă oferă cunoștințe generale în Management, cu concepte de drept, economie ... să înțeleagă și să analizeze activitatea întreprinderilor și organizațiilor. Te vor specializa în comerțul printr-o primă pregătire teoretică predate de către cadre universitare, dar, de asemenea, practic cu contabili de reputație. module de specialitate si certificari de specialitate: Introducere în SAP modulul de CO în controlul de gestiune, audit intern ... vă va pregăti cu cazuri practice în contabilitate, audit si consultanta.

Cu această licență, puteți urmări un Master CCA pregătește competiția națională de audit CES sau să dețină funcții de conducere și de consultanță în sucursale ale companiilor, sau să-și petreacă certificări necesare CO / FI SAP pentru a deveni expert ...

Această școală oferă programe în:
  • Limba franceza
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Locations
Tunisia - Tunis, Tunis
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Tunisia - Tunis, Tunis
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala