Citește Descrierea Oficială

Atât contabilitate și finanțe sunt componente de bază ale asigurării succesului oricărei entități de afaceri. Programul nostru de studii oferă fiecărui elev cu o cunoaștere aprofundată a zonei de contabilitate și finanțe, precum și abilitățile practice, ambele fiind esențiale în care se schimbă rapid și extrem de competitivă lumea afacerilor. Aceasta, la rândul său, creează apoi o serie de oportunități pentru avansare într-o serie întreagă de organizații.

Programul se bazează pe competențele lung stabilite și bine recunoscute de bază în cadrul Colegiului Independent în furnizarea și cel mai mare contabile calitate și de școlarizare finanțe. Acest lucru a facilitat dezvoltarea unor legături puternice cu principalele organisme profesionale de contabilitate; ca urmare a acest lucru a permis derogări de la Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

BA va permite, de asemenea, studenților să progreseze într-o formă de programe de prestigiu postuniversitare, cum ar fi Master. în Contabilitate cu programul de Finante oferite la Independent College din Dublin.

În plus, importanța unei noi și emergente tehnologii este recunoscută și încorporate în conținutul programelor de-a lungul trei etape sale.

O altă dimensiune importantă a programului este cel internațional. Odată cu creșterea de internaționalizare în afaceri, este esențial ca cele mai bune practici la nivel internațional este recunoscută și încorporate într-un mod adecvat în programele de studii, cum ar fi acest lucru.

În cele din urmă importanța practică este recunoscut pe deplin de gradul de legături noastre cu institutele profesionale și sectorul corporativ. Acest lucru este un susținută de includerea unui stagiu sau de plasare componente două luni la dispoziția participanților în etapa a treia a programului.

Care este cursul de?

BA (Hons) în contabilitate și finanțe pregătește pe studenți pentru o carieră în contabilitate și finanțe. Programul oferă o educație completă în abilitățile cantitative și analitice necesare în afaceri și într-o gamă de practici contabile. Rolul contabilului este plasat în contextul mai larg de afaceri care este livrat printr-o serie de afaceri electives relevante

Ce Oferim

Context pentru contabilitate și finanțe este o componentă importantă a programului. Material Fundația peste zone funcționale de afaceri, cum ar fi Management, Marketing, Managementul Resurselor Umane și Economie reprezintă o parte importantă a celor două etape de a programului. De asemenea, asigură participanții au o vedere bine rotunjite a mediului de afaceri. Aceasta este apoi completat de un tratament cuprinzătoare a principalelor elemente de contabilitate și finanțe la un nivel profesional ridicat.

Pe tot parcursul programului de conducere cunoștințe marginea din tot spectrul de afaceri care reflectă cele mai recente evoluții în ambele teorie și practică sunt integrate și asigură conformitatea cu cele mai înalte standarde profesionale.

Cerințe

Solicitanții trebuie să dețină un minim de două mai mare a lui C3 și patru la nivel obișnuiți D3 (inclusiv de matematică) sau echivalent. Elevii cu vârsta sub 23 de la 1 ianuarie a anului de intrare trebuie să se aplice prin contractul colectiv de muncă. Solicitanții care au peste 23 de data de 1 ianuarie a anului de intrare sunt eligibile pentru intrarea pe programul ca un student matur.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Independent College Dublin »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date