Citește Descrierea Oficială

BA de Aprovizionare și Supply Chain Management (Hons)

Fiecare organizație procura materiale și resurse, astfel încât de achiziții publice și de achiziție abilități sunt mult căutate de angajatori. Acest program de afaceri de specialitate oferă o abordare bine-rotunjite de managementul afacerilor și permite studenților să se specializeze în achiziții și aprovizionare funcțiile de conducere lanț de afaceri, în diverse sectoare, cum ar fi de vânzare cu amănuntul, servicii, productie, moda etc.

În acest program, elevii vor fi echipate cu cunoștințe despre funcțiile de management de cumpărare și lanțul de aprovizionare și lor va înțelege impactul acestora în managementul general eficientă a unei afaceri. Aceste funcții vor fi studiate în contextul mediului global în schimbare și ținând cont de cerințele societății pentru gestionarea durabilă și amprenta de carbon redusă de la operațiunile de afaceri.

Programul este acreditat de Chartered Institute of Purchasing și furnizare (CIPS), organul de conducere profesional în domeniul cumpărare și managementul lanțului de aprovizionare. Elevii de completare a programului câștiga scutire parțială de CIPS, oferindu-le intrarea accelerat în acest corp profesional (sub rezerva aprobării).

Program predat în:
Engleză

Vezi 58 mai multe cursuri de la University of Greenwich »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
- Marea Britanie / UE; £ 11,200 pentru studenții internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date