Citește Descrierea Oficială

Acesta este un design și se bazează tehnic program de arhitectura peisagistica. Majoritatea studiilor are loc la Campus nostru Avery Hill, cu unele cursuri livrate la Hadlow College.

Anul 1 oferă o fundație de proiectare de bază care acoperă studii vizuale, design peisagistic, horticultură, desen tehnic și de construcție. În următorii ani, va întreprinde proiecte de design peisagistic ce în ce mai specializate și ambițioase.

Anul 2 include mai științifică de explorare bazată pe ecologie si sustenabilitate și relevanța acestora pentru proiectarea, studii ecologice si design de plantare. Veți fi, de asemenea, predate de proiectare asistată de calculator utilizând software AutoCAD și Key Terra-Firma. Studiu în primul și al doilea de ani include o zi pe saptamana, la Hadlow College.

Ultimul an aduce toate aceste fire împreună într-un proiect global de design majore. Există, de asemenea, proiecte reale de peste mări și excursii pe teren, în toți anii.

Universitatea este de a investi 76 milioane lire sterline într-o clădire nouă pentru a găzdui biblioteca campus, studiouri TV și facilități academice de discipline, inclusiv arhitectura, design și construcție. Stockwell Street este la o scurtă plimbare de la Campus Greenwich și acest program vor fi livrate acolo din 2014.

Obiectivele programului sunt:

  • Producem designeri peisaj creative și imaginative, cu o cunoaștere largă și o gamă de încredere, competențe profesionale eficiente
  • Produc arhitecți peisagiști, care pot lucra atât în ​​colaborare sau în mod independent, cu inițiativă și gândire
  • Pregăti studenții pentru progresia viitoare la profesia de arhitectură peisagistică și pentru anul în practică
  • Oferi o bază pentru studenții care doresc să urmeze o carieră la nivel de studiu avansat în domenii conexe.
Program predat în:
Engleză

Vezi 58 mai multe cursuri de la University of Greenwich »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 - 4 anii
Part time
La zi
Price
- Marea Britanie / UE; £ 11,200 pentru studenții internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date