Citește Descrierea Oficială

Acest program se concentrează pe comunicarea de idei și informații pentru imprimare și mass-media digitale. Integrarea principiilor de design tradițional cu noua tehnologie media, elevii dobândi abilitățile și esențiale cunoștințe pentru o carieră de succes în industria de creatie.

Elevii sunt încurajați să-și exprime ideile printr-o înțelegere a percepției vizuale, context și forma, procesul de luare a imaginii, tipografie, fotografie, și imaginea în mișcare și mass-media digitale interactive. Elevii explora o varietate de mass-media diferite și de a dezvolta abilități de specialitate, în conformitate cu propriile lor idei personale și ambițiile. Predare bazate pe studio și ateliere tehnice sunt completate de studii contextuale și profesionale.

Designeri Practicarea contribui pe tot parcursul programului pentru a menține elevii până la curent cu practica de proiectare curentă și schimbările tehnologice. Departamentul Școala de Comunicare Media pentru Design este un membru al Design & Art Direction College Network. Elevii prezintă la Graduate spectacolele gradul sânge nou și FreeRange.

Universitatea este de a investi 76 milioane lire sterline într-o clădire nouă pentru a găzdui biblioteca campus, studiouri TV și facilități academice de discipline, inclusiv arhitectura, design și construcție. Stockwell Street este la o scurtă plimbare de la Campus Greenwich și acest program va fi livrat începând din 2014.

Obiectivele programului sunt:

  • Să vă încurajez să exploreze comunicarea vizuală într-un mod divers și interdisciplinare
  • Pentru a dezvolta sensibilitatea creative și estetice într-un mediu bogat și variat
  • Pentru a asigura procesul de creație, precum și dezvoltarea de ambarcațiuni și aptitudinilor tehnice sunt esențiale pentru predarea
  • Pentru a vă dota cu cunoștințe și înțelegere a dimensiunilor critice și culturale ale disciplinei dumneavoastră
  • Pentru a dezvolta comunicarea și abilitățile de informare și de conștientizare critică necesară pentru a articula procesul de învățare.
Program predat în:
Engleză

Vezi 58 mai multe cursuri de la University of Greenwich »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 - 4 anii
Part time
La zi
Price
- Marea Britanie / UE; £ 11,200 pentru studenții internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date