Citește Descrierea Oficială

Acest program vă va permite să combinați studiul filozofiei și istoriei. Tu va studia la Greenwich Patrimoniul Mondial site-ului, ea însăși o moștenire vie a istoriei științifice, maritime și imperial britanic, precum și un centru multicultural înfloritoare a contemporane Marea Britanie. Calea explorează o gamă largă de subiecte istorice, de la evenimente globale la istorie comunitate, și de la vrăjitorie la razboaie mondiale. Va angaja, de asemenea, cu o tradiție de gândire despre problemele fundamentale ale cunoașterii și existenței. Veți avea un angajament activ cu întrebările care stau la esența existenței noastre: întrebările de adevăr, sens, fiind, de putere și dorință. De o importanță egală este abilitatea de a recunoaște și contesta pre-presupunerile fundamentale care stau la baza un sistem de gândire, precum și deschiderea de a relațiilor dintre filosofie și alte discipline.

Obiectivele programului sunt:

  • Pentru a hrăni dezvoltarea gânditori deschise, creative și critice care sunt capabili să aplice aceste calități ale minții într-o varietate de contexte intelectuale
  • Pentru a oferi studenților cu o pregătire substanțială în modernă britanică, istoria europeană și mondială, în plus față de o înțelegere a valorii și rolul filosofiei într-o serie de practici și subiecte.
Program predat în:
Engleză

Vezi 58 mai multe cursuri de la University of Greenwich »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
- Marea Britanie / UE; £ 11,200 pentru studenții internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date