Ba (Hons) istorie

University of Greenwich

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Ba (Hons) istorie

University of Greenwich

Acest program vă va permite să combinați studiul filozofiei și istoriei. Tu va studia la Greenwich Patrimoniul Mondial site-ului, ea însăși o moștenire vie a istoriei științifice, maritime și imperial britanic, precum și un centru multicultural înfloritoare a contemporane Marea Britanie. Calea explorează o gamă largă de subiecte istorice, de la evenimente globale la istorie comunitate, și de la vrăjitorie la razboaie mondiale. Va angaja, de asemenea, cu o tradiție de gândire despre problemele fundamentale ale cunoașterii și existenței. Veți avea un angajament activ cu întrebările care stau la esența existenței noastre: întrebările de adevăr, sens, fiind, de putere și dorință. De o importanță egală este abilitatea de a recunoaște și contesta pre-presupunerile fundamentale care stau la baza un sistem de gândire, precum și deschiderea de a relațiilor dintre filosofie și alte discipline.

Obiectivele programului sunt:

  • Pentru a hrăni dezvoltarea gânditori deschise, creative și critice care sunt capabili să aplice aceste calități ale minții într-o varietate de contexte intelectuale
  • Pentru a oferi studenților cu o pregătire substanțială în modernă britanică, istoria europeană și mondială, în plus față de o înțelegere a valorii și rolul filosofiei într-o serie de practici și subiecte.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 - 6 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
- Marea Britanie / UE; £ 11,200 pentru studenții internaționali
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala