Ba (hons) relațiile internaționale

Generalități

Programul de descriere

ba (Hons) relații internaționale

Această diplomă de relații internaționale inovatoare vă permite să explorați problemele și evenimentele internaționale, inclusiv relațiile dintre state, popoare, mișcări sociale și comunități culturale și religioase. Veți învăța despre subiectele și procesele care ne modelează în prezent lumea și vom câștiga sentimentul de a face alegeri informate care au un impact la nivel local, național și global.

Dacă aveți un interes deosebit în afacerile globale și lumea în schimbare în care trăim, acest curs Relații Internaționale este ideal pentru tine.

De ce să alegeți acest curs?

 • Este posibil să aveți posibilitatea de a câștiga experiență, cu un loc de muncă, și este posibil să aveți șansa de a studia în străinătate pentru un mandat în al doilea an de dvs. ca parte a schemei de + schimb valutar Erasmus.
 • De predare este informat de către punctele forte de cercetare aliniate la nivel regional în Asia, Orientul Mijlociu, Africa de Nord, subcontinentul indian și Europa. Aceasta cercetare feed-uri direct în curs, ceea ce înseamnă că va fi de învățare despre cele mai recente probleme de la experți de renume mondial.
 • Acest curs vă va ajuta să dezvolte o mai mare conștientizare a complexității și a proceselor conectivitatea care modelează lumea noastră.
 • Studierea relațiilor internaționale deschide o carieră într-o gamă largă de domenii în sectorul public și privat, iar absolvenții noștri continuă să lucreze în departamente guvernamentale din Marea Britanie, agenții internaționale de ajutorare și o gamă largă de organizații neguvernamentale.
 • Politica (inclusiv Relațiile Internaționale) de la Nottingham Trent University se situează pe locul al patrulea din numărul 77 pentru numărul studenților finali care sunt mulțumiți de feedback-ul și evaluarea de către lectori pe parcursul lor (tabelul The Guardian University league 2016).

Ce veți studia

In timpul acestui curs vei uita la situații complexe, care sunt interesante și provocatoare pentru a analiza. Vei lua roluri în exerciții de simulare și să încerce să înțeleagă modul în care crizele sunt gestionate și problemele sunt gestionate de a intra în mintea diferiților participanți. Acest lucru va construi încrederea dumneavoastră, da prezentare și abilități de advocacy, precum și o înțelegere dincolo de barierele culturale.

Vi se va oferi posibilitatea de a-și dezvolta cunoștințele de specialitate în zonele geografice prin alegerea modulelor opționale în al doilea an și al treilea an.

De-a lungul acestui curs veți fi dezvoltarea abilităților de inserție profesională. Vei efectua un stagiu de muncă și va fi încurajat în mod activ să participe la activitățile de voluntariat.

Oportunități de studii în străinătate

Este posibil să aveți posibilitatea de a petrece jumatate din al doilea an studiind în străinătate cu sistemul de + schimb valutar Erasmus. Aceasta oferă o mare oportunitate de a experimenta viața într-o altă țară și pentru a obține o nouă perspectivă asupra subiectului.

Aflați mai multe despre subiectele și procesele care modelează în prezent lumea noastră și pentru a obține un sentiment de modul de a face alegeri în cunoștință de cauză, care au un impact la nivel local, național și global.

Cum de ai învățat

Pentru a vă oferi o experiență de învățare de primă clasă și să garanteze aveți posibilitatea de a profita la maximum de timpul petrecut la universitate, vei primi timp de contact printr-o gamă diversă de metode de livrare.

predare structurată vor fi livrate printr-o combinație de cursuri și seminarii tradiționale. Cele mai mici seminarii de grup oferă oportunități de a dezvolta:

 • abilități de rezolvare a problemelor
 • grup de lucru
 • analiză
 • dezbaterea aptitudini
 • abilități de prezentare
 • discuție despre o gamă largă de opinii.

Tutoriale cu personalul

Pe măsură ce relația dintre studenți și tutori este unul important vă puteți aștepta să aibă o mulțime de contact direct și de sprijin prin seminarii și unu-la-unu tutoriale. La aceste sesiuni veți avea posibilitatea de a:

 • discuta și pentru a obține feedback cu privire la munca ta
 • pune întrebări despre proiectele cu care lucrați
 • ridica orice dificultăți cu care vă confruntați în legătură cu munca ta, circumstanțele personale sau experiența universitară.

Studiu independent

Studiu independent este o parte importanta a acestui curs. De-a lungul celor trei ani de curs programate de ore de contact pe care le primiți va scadea treptat, pe măsură ce se dezvolta abilitățile necesare pentru realizarea unui studiu independent sau disertație în anul final. Vei avea în continuare un contact regulat cu tutorii dumneavoastră și dacă este necesar, tutoriale ad hoc pot fi aranjate.

Studiu de la experți

Vei fi predate de către personalul entuziast, angajat și expert. toate cursurile de expertiza, interesele lor de cercetare și de experiență și mulți s-au publicat, de asemenea, manuale în domeniul lor de specialitate de interes.

O să dezvolte cunoștințe de specialitate bazate pe experiența personalului echipelor din mai multe domenii, inclusiv de politică externă, instituțiile internaționale și globale, teoria relațiilor internaționale, economia globală politică, Asia de Sud, Africa, Asia de Nord-Est și Orientul Mijlociu.

În plus față de cele tradiționale prelegeri, tutoriale și de studiu independent, de asemenea, veți auzi și să învețe de la experți renumiți și specialiști în domenii conexe, care sunt invitați în mod regulat să vină și să vorbească cu studenții noștri oferindu-vă o imagine de ansamblu cunoștințele lor de specialitate și experiențe.

mediu virtual de învățare

Vei utiliza, de asemenea mediul nostru virtual de învățare, ACUM, care este un sistem bazat pe web flexibil, care vă permite să aibă acces de 24 de ore la modul de materiale de învățare și de lectură liste. Acesta vă permite să discute lucrul cu tutorii și alți studenți, și să prezinte cursuri în format electronic de oriunde în lume.

Cum voi fi evaluat?

Cea mai mare parte a muncii tale vor fi evaluate prin eseuri bazate pe cursuri, rapoarte și o disertație an final de cercetare pe bază. Veți fi, de asemenea, evaluate printr-o combinație de examene formale și evaluări practice, cum ar fi de grup și prezentări individuale.

Ca răspuns la feedback-ul studenților Universitatea a introdus o politică de a asigura munca marcată este returnat electronic, în termen de trei săptămâni de la depunere.

Dincolo de curs

Lărgiți experiența dumneavoastră, să iasă în evidență din mulțime și pentru a obține o gamă de abilități pe care le caută angajatorii.

Să învețe o nouă limbă

Alături de studiu aveți, de asemenea, posibilitatea de a învăța o nouă limbă. Programul de limbă Universitatea (ULP) este la dispoziția tuturor studenților și vă oferă posibilitatea de a învăța o limbă cu totul nouă sau îmbunătățirea aptitudinile pe care le au deja.

Învățarea unei limbi străine poate:

 • spori abilitățile de comunicare
 • îmbogăți experiența în timpul călătoriilor în străinătate
 • spori perspectivele de carieră.

Este posibil să aveți șansa de a petrece jumatate din al doilea an studiind în străinătate, cu programul de schimb valutar Erasmus +.

Cariere și capacitatea de inserție profesională

oportunități de plasare excelente

De-a lungul acestui curs veți fi dezvoltarea abilităților de inserție profesională. Veti efectua un stagiu de muncă și va fi încurajat în mod activ să participe la activitățile de voluntariat.

Este posibil să aveți șansa de a petrece jumatate din al doilea an studiind în străinătate, cu programul de schimb valutar Erasmus +. Ați putea fi capabil de a studia în locuri cum ar fi:

 • Corvinus din Budapesta, Ungaria
 • Lille în Franța
 • Metropolitan University din Praga
 • Universitatea Izmir din Turcia.

De asemenea, în prezent uita la extinderea rețelei noastre de universități partenere. Vă rugăm să rețineți că aceste universități sunt supuse schimbării. Diferite opțiuni ar putea fi disponibile pe un an de bază an.

Dezvoltare cariera

Dezvoltarea carierei este văzută ca o parte importantă a acestui curs. abilități transferabile cheie, inclusiv de comunicare, de gestionare a timpului, rezolvarea problemelor și lucrul în echipă sunt accentuate. Există oportunități de a dezvolta legături cu organizațiile relevante și potențialii angajatori.

Atunci când vei absolvi veți fi bine plasată pentru a demara o carieră de succes într-o gamă largă de domenii în sectorul public și cel privat. Ați putea fi dornici să urmeze o carieră în departamentele guvernamentale relevante, agențiile de ajutor internaționale și agențiile de dezvoltare. În sectorul privat, organizațiile caută tot mai mare de absolvenți cu o înțelegere a evenimentelor și a proceselor internaționale și globale.

Titlurile de locuri de muncă de mai jos oferă o indicație a carierei absolvenții noștri recente relații internaționale sunt următoarele: *

 • Suport Business Officer
 • funcționar public
 • Ofițer de dezvoltare
 • HR Administrator
 • Coordonator de proiect
 • Soldat
 • Asistent universitar.
 • Ultimele Dlhé studiu de licență Rezultate 2011-12 - 2014-15.

Echipa noastra angajabilitate

Avem o echipă dedicată angajabilitate situat pe site-ul orașului. Echipa a sunt bine plasate pentru a vă oferi îndrumare de specialitate și ajutor practic, care va face cu adevărat o diferență la perspectivele dumneavoastră odată ce ați face absolvent.

100% din BA elevi (Hons) Relații Internaționale du-te cu privire la locul de muncă sau de studiu în continuare în termen de șase luni (ultimele rezultate de licență sondaj Dlhé 2014-15).

Cerințe de intrare

Regatul Unit

Pentru septembrie 2017 intrarea va nevoie de una dintre următoarele:

 • A niveluri - BBC; sau
 • Diplomă Extins BTEC - DMM; sau
 • 112 puncte UCAS tarifare din trei A niveluri sau calificări echivalente; și
 • GSCEs - engleză și matematică sau știință de grad C.

Noi considerăm, de asemenea, calificări și combinații echivalente.

Toate cererile sunt luate în considerare de la caz la caz și suntem bucuroși să accepte cereri din partea studenților maturi, studenții cu calificări de acces și multe alte tipuri de calificări standard și non-standard pentru care putem calcula puncte UCAS. solicitanții non-standard pot fi intervievați.

Tariful UCAS

UCAS Tariful sa modificat pentru 2017 de intrare. În noul tarif, numerele atribuite de calificare sunt foarte diferite. Așa că, în timp ce anterior B la un nivel a fost în valoare de 100 de puncte, în noul tarif este acum 40 de puncte.

Noțiuni de bază în contact

Dacă aveți nevoie de ajutor sau mai multe informații, vă rugăm să ne e-mail Admitere Echipa sau sunati la +44 (0) 115 848 4200Call: +44 (0) 115 848 4200.

Internațional

Pentru septembrie 2017 intrarea va nevoie de una dintre următoarele:

 • A niveluri - BBC; sau
 • Diplomă Extins BTEC - DMM; sau
 • 112 puncte UCAS tarifare din trei A niveluri sau calificări echivalente; și
 • GSCEs - engleză și matematică sau știință de grad C.

Noi considerăm, de asemenea, calificări și combinații echivalente.

Noi acceptăm calificări din școli, colegii și universități din întreaga lume pentru intrarea pe diplomele de licență. Dacă nu sunteți sigur cum se potrivește calificarea dumneavoastră internațională cerințele noastre de curs, vă rugăm să vizitați pagina noastră de calificări internaționale.

Cursuri de fundație

În cazul în care aveți nevoie pentru a face un curs de fundație pentru a satisface cerințele noastre de curs, vă rugăm să vizitați Nottingham Trent International College (NTIC). Dacă sunteți deja studia în Marea Britanie la o școală sau colegiu și ar dori să știe dacă putem accepta calificarea dvs., vă rugăm să vizitați pagina noastră de cursuri de fundație.

Cerințe de intrare limba engleză

În cazul în care engleza nu este prima limbă trebuie să ne arate că abilitățile lingvistice sunt suficient de puternice pentru studiul academic intensiv. Noi, de obicei, cere un test IELTS si vom accepta unele teste alternative de limba engleza.

Pentru o listă a cerințelor noastre lingvistice, vă rugăm să vizitați pagina noastră de limba engleză.

În cazul în care aveți nevoie pentru a face o pre-sesiuni engleză curs de limba pentru a satisface cerințele de limba engleză, vă rugăm să vizitați pagina noastră de curs de limba engleza pre-sesiune.

Ajutor si sustinere

Dacă aveți orice întrebări cu privire la calificările dumneavoastră sau despre a face o cerere la Universitate, vă rugăm să contactați echipa noastră internațională pentru sfaturi.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminol ... Citeste mai mult

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminology, sociology, youth, health and social care, politics, international relations, education and social work. Citește mai puţin