Citește Descrierea Oficială

BA Afaceri și comerț internațional (Top-up) Onoruri

Desigur începe: Inducerea din octombrie; Orientare internațională din septembrie


Oferind o imagine de ansamblu excelentă a riscurilor și oportunităților de mediul de afaceri global, acest grad vă va oferi cu cunoștințe și abilități de a construi o cariera de succes in orice locatie geografica sau industrie.


Conceput pentru a construi pe Afaceri Internaționale HND sau fundație gradul existent, acesta curs an oferă o oportunitate de a explora elementelor cheie afaceri la nivel mondial se numără de resurse, organizare și management a părților interesate în medii interculturale. Tu va investiga, de asemenea, modul în care mediul de afaceri internațional și influențele economice poate avea un impact strategia de afaceri.


Abordarea noastră inovatoare a procesului de învățare, care include workshop-uri, simulari, jocuri de rol, grupuri de lucru și studii de caz reale de viață, a fost special conceput pentru a dezvolta abilități avansate de afaceri, inclusiv gândire analitică, rezolvarea de probleme, lucrul în echipă și de conducere.


În plus față de studiul comerțul internațional, metoda cantitativă, cultură și strategie, veți avea posibilitatea de a dezvolta expertiza în continuare în domeniile finanțelor internaționale, comerț, marketing sau operațiuni.Taxe


Marea Britanie / UE studenți este de £ 9000. Studenții internaționali este de £ 10,400.


Cerințe standard de intrare


Acest curs a fost conceput special pentru studenții care au un International Business & Trade HND (gradația de merit) sau o altă calificare de afaceri internaționale de durată echivalentă, nivelul și conținutul. În plus, cel puțin jumătate din studiu anterior ar trebui să fie în zone afaceri și management și în mod special trebuie să aibă un minim de 15 de credite în fiecare dintre contabilitate, marketing, managementul resurselor umane și managementul undeva în programul dumneavoastră.


Cerințelor internaționale de intrare


Acceptam echivalentul celor de mai sus de la o calificare de peste mări recunoscut


Cerințe de limbă engleză


Trebuie să aveți competență în limba engleză și în mod normal avem nevoie de grad C GCSE sau o calificare echivalentă. Cele mai frecvente Cerințe de limbă engleză pentru studenții internaționali sunt IELTS 6.0 (cu minim 5,5 în toate cele patru componente) sau pe internet TOEFL pe bază de 72 (cu cel puțin 17 în ascultare și de scris, 20 la vorbire și 18 în lectură).


Middlesex oferă, de asemenea un curs intensiv Academic English (Pre-sesiuni), care variază de la 5-17 săptămâni, în funcție de nivelul de limba engleza. Finalizarea cu succes a acestui curs va satisface cerințele de intrare limba engleza.

Program predat în:
Engleză

Vezi 45 mai multe cursuri de la Middlesex University London »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
1 an
Price
9,000 GBP
- UK / EU
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date