Citește Descrierea Oficială

BA International Turism Management (spaniolă) Onoruri

Desigur începe: Inducerea din octombrie 2012; Orientarea International Student UE și din septembrie 2012


BA International de Turism de Management cu spaniola va ofera posibilitatea de a dezvolta o înțelegere substanțială a industriei turismului, precum și în curs de dezvoltare de bază competențe de limba spaniola. Unic, salutăm solicitanții care nu au cunoștințe anterioare de limba spaniolă.


Studiile vor include:


    • Un aprofundat înțelegerea academic și aspectele legate de turism aplicate

   • competențe specifice limbii, care pregătesc studenții pentru ocuparea forței de muncă în industria turismului, fie în Marea Britanie sau în străinătate

    • mai bună înțelegere a caracteristicilor de turiști, inclusiv a cererii și de comportament

    • Impactul turismului asupra economiilor, comunitățile și mediul înconjurător

    • Cunoașterea principalelor aspecte politice, sociale și culturale a limbii spaniole.

Locație în apropiere noastra de Londra oferă multe oportunități de a asista la turismul internațional contemporan la prima mana. Cursul are un puternic accent pe tendințele globale actuale și probleme în domeniul turismului internațional. Echipa academic lucrează îndeaproape pentru a vă oferi sprijinul de care aveți nevoie pentru a efectua bine pe acest curs de licență.


Pe măsură ce progresezi prin cele trei ani de Desigur, există un accent tot mai mare pe alegere și învățare auto-dirijată. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a extinde studiile la patru ani de petrecut un an în străinătate, în-o țară vorbitoare de limba spaniolă - dezvoltarea atât abilitățile lingvistice și cunoștințele de turism. Toți elevii participa la o serie de excursii - de la o zi excursii locale la mai vizite de peste mări. Aceste vizite pot suporta costuri suplimentare pentru elevi.


Taxe


Taxa de școlarizare pentru studenții din Marea Britanie / UE este de £ 9,000. Taxa de școlarizare pentru studenții internaționali este de £ 10,400.


Cerințe de intrare


Avem nevoie în mod normal, 240 de puncte de intrare pe tarifare cursuri universitare. Cu toate acestea, unele grade poate necesita cerințe suplimentare de intrare, de exemplu, un portofoliu sau o audiție.Cerințe de limbă engleză


Trebuie să aveți competență în limba engleză și în mod normal avem nevoie de grad C GCSE sau o calificare echivalentă. Cele mai frecvente Cerințe de limbă engleză pentru studenții internaționali sunt IELTS 6.0 (cu minim 5,5 în toate cele patru componente) sau pe internet TOEFL pe bază de 72 (cu cel puțin 17 în ascultare și de scris, 20 la vorbire și 18 în lectură).


Middlesex oferă, de asemenea un curs intensiv Academic English (Pre-sesiuni), care variază de la 5-17 săptămâni, în funcție de nivelul de limba engleza. Finalizarea cu succes a acestui curs va satisface cerințele de intrare limba engleza.

Program predat în:
Engleză

Vezi 45 mai multe cursuri de la Middlesex University London »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
9,000 GBP
- UK / EU
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date