Ba practică (Hons) arte digitale

University of Greenwich

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Ba practică (Hons) arte digitale

University of Greenwich

Cu accent pe practica artelor și gândirea critică, acest program va apela la cei cu un interes activ, curios în domenii cum ar fi; artă și design, multimedia, studii de film, scris de ecran, productie muzicala, studii de mass-media, producția de film și televiziune. Dacă ați făcut deja propriile clipuri video sau muzică, scrie scenarii sau script-uri, au un blog sau site-ul și sunt dornici de a afla modul în care mass-media le consuma se face, atunci acest program este relevant pentru tine.

Elevii vor folosi o gamă completă de echipamente de producție digitale în video și audio studiouri profesionale, și să aibă acces la cele mai recente editarea de creație și software-ul de producție de pe ambele platforme Mac și Windows.

Obiectivele programului sunt: ​​Pentru a permite studenților să dezvolte abilități practice în producția de mass-media și dezvolte propriile specializări, de multe ori lucreaza in colaborare. Pentru a permite studenților să dobândească o înțelegere a teoriei mass-media, publicul, filosofia artelor, precum și aspectele socio-economice cheie din jurul piețelor de media. Pentru a permite elevilor să reflecteze critic asupra propriei lor practici, și au o înțelegere a procesului de producție într-o serie de industrii creative. Pentru a dota studenții cu un set complet de atribute universitare și postuniversitare și competențe transferabile care le va dota pentru o gamă variată de locuri de muncă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 - 6 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
- Marea Britanie / UE; £ 11,200 pentru studenții internaționali
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala