Citește Descrierea Oficială

Cu accent pe practica artelor și gândirea critică, acest program va apela la cei cu un interes activ, curios în domenii cum ar fi; artă și design, multimedia, studii de film, scris de ecran, productie muzicala, studii de mass-media, producția de film și televiziune. Dacă ați făcut deja propriile clipuri video sau muzică, scrie scenarii sau script-uri, au un blog sau site-ul și sunt dornici de a afla modul în care mass-media le consuma se face, atunci acest program este relevant pentru tine.

Elevii vor folosi o gamă completă de echipamente de producție digitale în video și audio studiouri profesionale, și să aibă acces la cele mai recente editarea de creație și software-ul de producție de pe ambele platforme Mac și Windows.

Obiectivele programului sunt: ​​Pentru a permite studenților să dezvolte abilități practice în producția de mass-media și dezvolte propriile specializări, de multe ori lucreaza in colaborare. Pentru a permite studenților să dobândească o înțelegere a teoriei mass-media, publicul, filosofia artelor, precum și aspectele socio-economice cheie din jurul piețelor de media. Pentru a permite elevilor să reflecteze critic asupra propriei lor practici, și au o înțelegere a procesului de producție într-o serie de industrii creative. Pentru a dota studenții cu un set complet de atribute universitare și postuniversitare și competențe transferabile care le va dota pentru o gamă variată de locuri de muncă.

Program predat în:
Engleză

Vezi 58 mai multe cursuri de la University of Greenwich »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
- Marea Britanie / UE; £ 11,200 pentru studenții internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date