Ba scenaristică (Hons)

Generalități

Programul de descriere

Scenarii grad BA Onoruri este un program unic de scriere rapidă care oferă oportunitatea de a învăța arta și ambarcațiuni de scenaristică într-un ritm accelerat.

În timpul acestei doi ani de studenți grad primi învățătură de la expert de lucru scenaristii industriei și, de asemenea, a se vedea munca pe care au scris fiind repetat și împușcat.

După dezvoltarea abilitățile dumneavoastră Scenarii de lucru pe exerciții, scene și filme de scurt metraj, elevii du-te apoi pe să se concentreze asupra scris filme pentru care primesc sprijin pentru dezvoltare script profesionist înainte de pitching în cadrul reuniunilor exclusive cu agenți literari din Marea Britanie.

  • Curs de gradul Full-time
  • 2 ani
  • Luând în prezent cererile pentru februarie 2016
  • Acreditat de Universitatea din Gloucestershire

BA (Hons) Scenaristică

Accentul principal este pe povestitor și practica profesională. Cu toate acestea, elevii sunt de asemenea prevăzute cu o înțelegere aprofundată în economia de producție film artistic, distribuție și lumea internațională a festivaluri de film de afaceri și. Abordarea noastră este de a oferi o imagine de ansamblu în lumea de a spune povesti pentru marele ecran. Noi credem acest lucru este cel mai bun mod de a pregăti studenții noștri pentru ocuparea forței de muncă în viitor.

BA (Hons) cursul scenaristică este centrată în jurul arta și ambarcațiuni de povestiri.

Acesta a fost conceput pentru a pregăti absolvenți pentru ocuparea forței de muncă, oferindu-le competențele cerute de angajatori, nu numai în industria de film și televiziune, dar, de asemenea,, tot mai mult, în lumea jocurilor video.

Cursul cuprinde adevărul zicala că "scriitorii scrie" și, prin urmare, cu ajutorul lotul nostru restante de profesioniștii din industrie ca tutori, studenții sunt obligați să aplice procesul de învățare pentru a scenarii de-a lungul timpului lor pe cursul.

Repere de curs

  • Cursul BA Scenarii este livrat ca un program de fast-track intensive de peste doi ani.
  • Cursul este livrat în dimensiuni de clasă mai mici și grupuri de seminar de specialitate.
  • Cursul implică o mai mare decât în ​​mod normal parte din ore de contact regulate - 40% - pentru a reflecta etosul școlii de film de a furniza noi scriitori cu timpul de dezvoltare substantiale-la-unu.
  • Cursul este livrat exclusiv de profesioniștii din industrie de muncă, inclusiv directori de dezvoltare script de la Institutul de Film Britanic, Fabrica Script, BBC și o serie de companii de producție. Acest lucru este parte integrantă a stilului de master-ucenic școlii de predare.
  • Actori profesioniști va organiza o mare parte din munca elevilor.

Studentii nostri sunt puternic încurajate să colaboreze cu elevii BA practice Filmmaking a avea scenarii lor intra in productie. Acest lucru este atât parte a cursului și ceva a încurajat în afara cursului.

De doi ani BA

Este important să fie conștienți de faptul că în timp ce cele mai multe cursuri din Marea Britanie BA ultimii trei ani, am comprima cursul în două, în scopul de a păstra taxele de școlarizare la un nivel minim. Acest lucru înseamnă că cursul este foarte intensivă și necesită un angajament deplin pe parcursul întregii perioade de doi ani. Studentii nostri sunt mereu ocupat cu sarcini și filme de absolvire și cursul se desfasoara in perioada septembrie până la începutul lunii septembrie a anului viitor, după, spre deosebire de cele mai multe programe academice în cazul în care elevii stau examenele finale in primavara.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Central Film School delivers relevant, practical training in filmmaking and screenwriting in a supportive, collaborative and creative filmmaking environment. Small and friendly, the school provides co ... Citeste mai mult

Central Film School delivers relevant, practical training in filmmaking and screenwriting in a supportive, collaborative and creative filmmaking environment. Small and friendly, the school provides continuous access to tutors and one of the highest student-to-equipment ratios of any school in the UK. Citește mai puţin