Citește Descrierea Oficială

BA International de Turism și Management al Ospitalitatii (Top Up) Onoruri

Desigur începe: Inducerea din octombrie 2013; Orientarea International Student UE și din septembrie 2013

Acest curs se concentrează pe gestionarea industriei turismului și ospitalității. Acesta oferă o punte de legătură între studiu anterior pe o diplomă națională mai mare (sau echivalent) și un grad onoruri.


Studiile vor include:

    • Managementul strategic și a proceselor de luare a deciziilor în industria ospitalitatii internaționale

    • Tendințele actuale internaționale în turism și ospitalitate de marketing

    • O înțelegere critică a management de eveniment

    • Abordări teoretice ale politicii și planificare în turism și aplicarea lor în lumea reală.


Cursul a fost special conceput pentru a dezvolta cunoștințele și abilitățile dobândite prin studiul anterior. La absolvire, veți avea capacitatea de a rezolva probleme complexe în domeniul managementului turismului și a mediului de afaceri ospitalitate.


Subiectul de Turism de la Middlesex este predat la Universitatea de Nord Londra, Hendon campus, care este bine cunoscut pentru diversitatea aportul studenților. Subiectul Turism poartă această aromă internaționale în personal - avem în prezent de personal de șapte naționalități diferite de predare pe cursul. În plus, situat in Londra, destinație turistică majoră, ne sunt bine plasate pentru a profita de exemple locale din apropiere de problemele contemporane turism și ospitalitate internaționale și elevii sunt încurajați să folosească aceste în sarcinile lor.Taxe


Marea Britanie / UE studenți este de £ 9000.

Studenții internaționali este de £ 10,400.


Cerințe de intrare


Acesta este un curs de top-up pentru studenții care au o HND, FDA, DipHE sau CertHE în Hospitality și \ sau turism Mgt și pentru studenții care au absolvit anterior 240 de credite (120 credite ECTS) într-un legate de subiect. Toate cererile sunt considerate în mod individual. Vă rugăm să consultați pagina de web Transfer Credit pentru mai multe informații.


Cerințe de limbă engleză


Trebuie să aveți competență în limba engleză și în mod normal avem nevoie de grad C GCSE sau o calificare echivalentă. Cele mai frecvente Cerințe de limbă engleză pentru studenții internaționali sunt IELTS 6.0 (cu minim 5,5 în toate cele patru componente) sau pe internet TOEFL pe bază de 72 (cu cel puțin 17 în ascultare și de scris, 20 la vorbire și 18 în lectură).


Middlesex oferă, de asemenea un curs intensiv Academic English (Pre-sesiuni), care variază de la 5-17 săptămâni, în funcție de nivelul de limba engleza. Finalizarea cu succes a acestui curs va satisface cerințele de intrare limba engleza.

Program predat în:
Engleză

Vezi 45 mai multe cursuri de la Middlesex University London »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
9,000 GBP
- UK / EU
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date