Ba în managementul ospitalității (restaurante și management agro-alimentare)
Kendall College
Informatie cheie
Selectați locația
Locația campusului
Chicago, Statele Unite ale Americii
Limbi Străine
Contactează şcoala
Formatul de studiu
În campus
Durata
3 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Ba în Hospitality Management (Restaurant și Foodservice Management)
dreptul de proprietate sau de restaurant de management necesită un echilibru fin de aptitudini estetice și de afaceri. În această concentrare, veți explora subiecte aplicabile, cum ar fi restaurante concept, evenimente speciale si mese fine.
Restaurantul și Foodservice Managementul centrelor de concentrare cursuri în jurul valorii de rentabilitate, comercializarea și dezvoltarea operațiunilor de produse alimentare și băuturi. Absolvenți merg pe la poziții de conducere în hoteluri, fin-mese și restaurante, în regim de franciză, setări instituționale online și în afara amplasamentului de catering și multe altele.
Prelevarea de probe de curs:
- Vinuri, băuturi spirtoase și produse alimentare Affinitie s - titulară cum vin, bere și băuturi spirtoase poate îmbunătăți experiența de luat masa. Elevii învață să le asocia cu diverse alimente. Băuturilor merchandising este evidențiată ca o strategie pentru creșterea vânzărilor. Studenții trebuie să aibă vârsta de cel puțin 21 de ani.
- Evenimente speciale si Marketing Eveniment - se concentrează pe gestionarea evenimentelor speciale corespunzătoare și modul de utilizare a evenimentelor ca un instrument de marketing pentru a promova o companie sau de cauza - concerte, evenimente sportive, târguri de stradă etc.
- Strategii si foodservice Tendinte - Utilizatoare studii de caz pentru a analiza afacerile reale și simulate, Foodservice ipoteze de testare și să învețe să recunoască impactul financiar al diferitelor decizii.
- Turismul durabil - Prezintă structurile și economice ale turismului modern. Subliniază eco-turism și dezvoltare durabilă. Chicago Utilizatoare autoritățile de turism, abordarea de proiecte realiste critice pentru planificarea și dezvoltarea unei destinații.
- Introducere în Design - Prezintă principiile de proiectare de bază prin prisma designului interior. Include istoric, precum și tendințele actuale de design.
- Economia mondială - Acoperă subiecte macroeconomice tradiționale , într - un context internațional. Subiectele includ contabilitatea venitului național, inflație, șomaj, politica fiscală, bani, sistemul bancar și politica monetară. interdependența macro-economică între națiuni și implicațiile sale pentru politică, comerțul global și entitățile internaționale sunt examinate, astfel cum sunt economia de responsabilitate socială.
- Aspecte juridice în Hospitality Management - Descrie drepturile și responsabilitățile operatorilor hoteluri, produse alimentare și băuturilor, oaspeții și angajații. Include crearea, implementarea și punerea în aplicare a procedurilor de conformare să respecte legea și de atenuare a riscurilor.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Franţa
Bachelor in Global Hospitality Management
- Marbella, Spania