Citește Descrierea Oficială

Bacalaureat în Managementul Resurselor Naturale

Departamentul de Resurse Funciare se mândrește cu hands-on de abordare a procesului de învățare. Elevii sunt oferite experiențe care duplicat aplicații din lumea reală cât mai strâns posibil. Găzduit în mulțime Centrul Land cadrul Centrului Waco, Departamentul are de stat-of-the-art facilități și aproximativ 300 de acri de teren adiacente la cladirea de proiecte în aer liber. Un efect de seră și de cherestea sunt situate pe proprietatea de elev utiliza împreună cu cladiri de depozitare pentru echipamente de recoltare a lemnului. Un laborator de calculator este disponibil pentru clasele adecvate. Laboratorul contine calculatoare, plottere, un scanner și software care reproduc cele utilizate în birouri guvernamentale, de afaceri, și industrie. O gamă largă de unelte de mână, echipamente mari, și instrumente adecvate pentru laboratoare de teren sunt disponibile pentru a spori instruire și învățare. Sistemele globale de poziționare (GPS) și sisteme de informații geografice (GIS) tehnologii sunt utilizate în mai multe clase.

Diplomă de bacalaureat în Managementul Resurselor Naturale oferă studenților cu cunoștințe, abilități analitice și practice, precum și competențele de luare a deciziilor pentru a proteja și de a folosi în mod eficient resursele noastre regenerabile. Elevii primesc instrucțiuni cu privire la funcția ecosistemului, evaluare de mediu, analiza geospațiale și management. Mai mult, programul integrează oferte de curs de la Departamentul de Știință și Matematică, Catedra de afaceri, precum și Departamentul de Științe Sociale. Gradul cuprinde învățământul general, un miez gestionarea resurselor naturale, șapte zone de concentrare majore și o componentă de electivă bloc. Cele șapte Concentrațiile de studii sunt Stiinte Aplicate, Management, Justiție penală, Știința Mediului, Forest Technology, Landman Tehnologie și Land Topografie Technology.

Două programe de gradul asociat sunt oferite, Forest Tehnologie și Land Surveying Technology. Elevii de completare aceste programe de studii se pot înmatricula asociat perfect în programul de gradul de gestionare a resurselor naturale. Programul Tehnologie Forest a fost recunoscut de Societatea de Forestierilor american (SAF) din 1971. În 2009, a început SAF trecerea de la recunoaștere la acreditarea deplină a programelor de studii de tehnologie pădure. Programul este în prezent un candidat pentru acreditare. Există doar 22 de programe acreditate în țară. Absolvenții pot deveni înregistrat în conformitate cu legislația statului de a practica de gestionare a pădurilor în Virginia de Vest. Absolvenții de programul de gradul asociat Land Surveying primi un statut inspector intern ca programa este aprobat de Consiliul Virginia de Vest de Examinatorii topografilor și gradul oferă două din cele șase ani necesare pentru licensure.

Programele de studii asociat, cum ar fi programul de bacalaureat, au comitete consultative formate din reprezentanți activi la guvern, de afaceri, și industrie. Aceste organisme consultative asigură că clase sunt actualizate continuu și satisface nevoile de industrie și guvern. Oportunități de angajare rămâne puternică pentru absolvenții cele trei programe de studii.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Glenville State College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019