Bachelor în Antreprenoriat

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

57558_ScreenShot2017-10-01at01.28.00.png57561_ScreenShot2017-10-01at01.37.35.png

Elevii care aleg Bachelor of International Business Administration Pathway de antreprenoriat

Programul de Antreprenoriat este destinat studenților care știu că ar dori să își înceapă și să-și desfășoare propria afacere și care doresc sprijinul și instrumentele pe care le poate oferi un program de Bachelor în Antreprenoriat și Managementul IMM-urilor. Elevii vor fi obligați să aibă o viziune internațională și vor vorbi în engleză. Acești studenți vor avea ambiție, optimism și bune abilități de comunicare generală. Ei vor fi gânditori imaginativi, artistici, conceptuali și vor avea rețele sociale bune.

ABE Pathway va permite viitorilor antreprenori să se adapteze mai ușor la mediul în schimbare, prin folosirea abilităților învățate lor, competențe și cunoștințe, astfel , maximizarea , de asemenea , evitarea eșecului de companie. În cazurile în care companiile nu reușesc, antreprenorii instruiți vor fi mai capabili să asigure continuarea decât cei care nu sunt educați în mod specific în domeniul antreprenoriatului.

Dublu grad posibil - BSC în afaceri

Anul Final EBA, oferit la Amsterdam, are o "dublă Pathway " specială și este oferit împreună cu partenerul Wittenborg din Marea Britanie, Universitatea din Brighton. Aceasta înseamnă că modulele sunt co-învățate, iar stilul de predare și învățare este clar unul britanic. Studenții reușesc să obțină două diplome - BBA olandeză de la Wittenborg și o diplomă de licență în afaceri în Marea Britanie

28417_Wittenborg-University-of-Applied-Sciences-4.jpg

Conținutul cursului

Aceste programe vor pregăti elevii să înțeleagă mult mai profund în conceptul de antreprenoriat și să le permită să dobândească cunoștințe, abilități și atitudini ale unui antreprenor real, astfel încât aceștia să-și poată începe imediat afacerea pe parcursul ultimului an de studiu IBA.

Un antreprenor real va fi apoi născut. Modulele includ Opportunity and Lead Creation, Comportamentul antreprenorial, start-up-uri de afaceri și planuri de afaceri, Bootstrapping

Programul de Antreprenoriat Bachelor este împărțit în trei părți distincte:

Programul de licență Programul antreprenorial de afaceri se adresează studenților cu o afacere extrem de motivați, care caută o BBA care oferă o combinație de provocări academice și aplicații într-un mediu internațional intens, în care învață să își înceapă propria afacere.

Elevii înțeleg că o BBA largă le oferă și o bază solidă pentru a-și începe cariera sau pentru a-și continua studiile academice și este împărțită în 3 faze. Programul EBA este structurat în cadrul sistemului de module / bloc care menține un echilibru între modulele principale de afaceri, modulele specializate și modulele de experiență practică. Pe parcursul programării, planul de dezvoltare personală, îndrumarea și limbile străine reprezintă subiectul învățării abilităților și competențelor.

Cerințe de intrare - Programe de licență

Diplomă de bacalaureat sau certificat final, echivalent cu diploma olandeză HAVO sau MBO de nivel 4 / UK AS

Intrare directă la anul final

Elevii cu o experiență de studiu echivalentă cu 160 de credite europene într-un domeniu de afaceri sau economic afiliat pot intra direct în programul Anul final (80 de credite). Consiliul de examinare și de absolvire va decide intrarea pe baza documentelor de credit și a calificărilor prezentate.

Limba engleză cerințe

IELTS 6 sau echivalentul TOEFL.

Profilul profesional

Un antreprenor în afaceri poate îndeplini două funcții principale; șoferul noilor afaceri se angajează în sine (antreprenor), sau conducătorul inovației și schimbării în cadrul afacerilor existente (intrapreneur). Profilul diferă în mod esențial între aceste două roluri în cerințele nivelului de capacitate de a-și asuma riscuri și aptitudini pentru a profita de ocazie. Atât abilitatea de a judeca riscul, cât și de a fi conștienți de oportunitate sunt competențele necesare la ambele capete ale spectrului acestui profil.

Un antreprenor necesită abilitatea de a conduce și de a motiva oamenii. Acest lucru va fi în timpul start-up-urilor de afaceri și a lansărilor de proiecte, dar și în perioadele de schimbare și implementare a inovației. Antreprenorul va înțelege nevoia de bune abilități de comunicare și va avea o bună înțelegere a societății, a economiei și a durabilității. Antreprenorul va avea abilități de a vinde idei și produse, de a câștiga angajamentul și de a prezenta și executa planuri de afaceri. Înțelegerea necesității unui management stabil și solid în cadrul unei companii, mare sau mică, este importantă. O persoană de afaceri antreprenorială în Europa modernă trebuie să poată comunica cu oamenii de pe întreg continentul și în întreaga lume și necesită abilitatea de a înțelege efectele guvernelor naționale și internaționale asupra afacerilor în care sunt implicate. Antreprenorii și întreprinzătorii au nevoie de capacitatea de a examina problemele și riscurile dintr-un punct de vedere holistic și de a găsi soluții și de a gestiona riscurile prin inovare. Ei trebuie să aibă o bună înțelegere a problemelor financiare și fiscale și să poată comunica în cunoștință de cauză cu persoanele care le susțin prin intermediul contabilității, al resurselor umane sau al serviciilor de informare și să poată conduce aceste persoane.

Întreprinzătorii și întreprinzătorii au succes deoarece pot înțelege rapid situațiile complexe care le impun să planifice și să ia decizii strategice și să lucreze în același timp la o multitudine de idei și proiecte de afaceri. Ei au o înțelegere solidă a designului și implementării marketingului. Capacitatea de a dezvolta idei de afaceri simultan necesită o abilitate de a determina și de a înțelege detalii importante, de a identifica alternative și de a evalua și revizui continuu procesele de afaceri. O caracteristică a antreprenorilor este că au abilitatea de a se dedica pe deplin și de a se angaja în atingerea obiectivelor și obiectivelor lor de afaceri pe termen lung și că această energie este de asemenea tradusă direct în obiectivele pe termen scurt.

Profesia - un antreprenor / Intrapreneur

După cum se arată în tabelul de mai sus, Wittenborg vede posibilele profesii de absolvent al Bachelorului de Administrare a Afacerilor în Antreprenoriat în patru secțiuni inter-conexe, între care se suprapune adesea și natural:

Antreprenorul (Serial)

Acest lucru este văzut ca cineva care se angajează să lanseze întreprinderi și companii de la zero și să le facă un succes.

Persoana independentă de afaceri independentă

Aceasta este văzută ca o persoană care conduce și administrează o companie, un IMM. Acesta ar putea fi proprietarul unei familii care a condus afacerea sau o persoană de afaceri care cumpără și preia o afacere existentă. Acesta poate fi, de asemenea, un antreprenor care a început o afacere prin inovare și rămâne să conducă și să administreze această companie, fără a vinde sau a lăsa să înceapă o nouă afacere.

Cel de-al doilea comandant într-un IMM

Acest antreprenor extrem de important este cel mai comun antreprenor non-executiv în afaceri mici. Un întreprinzător, ca număr 2 într-un IMM, este o poziție vitală, întrucât permite companiei să se dezvolte într-un mod inovator și orientat spre obiective, cu un echilibru atent al riscurilor și oportunităților. Acest tip de Intrapreneur este o persoană care a avut experiență în afaceri sau start-up-uri de proiecte și management de proiect și a ajuns acum în momentul în care experiența și cunoștințele dobândite pot fi folosite pentru a sprijini un alt antreprenor.

Întreprinzătorul corporativ

Acest rol antreprenorial devine din ce în ce mai important în cadrul companiilor și organizațiilor, precum și al organizațiilor nonprofit și guvernamentale, deoarece acestea sunt nevoite să se schimbe, să dezvolte și să inoveze în economia modernă și în mediul de afaceri. Corporațiile solicită lideri de afaceri antreprenori care, alături de calitățile lor de lider, au o gamă largă de abilități și competențe de afaceri și cunoștințe în administrarea afacerilor.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Wittenborg is a “boutique university” with a primary focus on management as it relates to disciplines in society. Our personal attention to your education is very important. It is for this reason that ... Citeste mai mult

Wittenborg is a “boutique university” with a primary focus on management as it relates to disciplines in society. Our personal attention to your education is very important. It is for this reason that we take quality seriously and are accredited by the Dutch Flemish Accreditation organisation (NVAO) and Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA). Citește mai puţin
Apeldoorn , Amsterdam + 1 Mai mult Mai Puțin