Bachelor (BBA) în domeniul bancar

Generalități

Programul de descriere

Proiectat de profesioniști, acest BBA vă pregătește să intrați în lumea fascinantă a bancară și a finanțelor

Piața financiară urmărește din ce în ce mai mult persoanele care nu au doar o educație superioară în managementul general, dar care au, de asemenea, o înțelegere clară a piețelor financiare și a produselor.

Acest nivel de licență permite înțelegerii studenților despre finanțe să înflorească și oferă o bază extinsă pentru toate domeniile de activitate ale industriei: economie, marketing, contabilitate, strategie și negociere. De asemenea, demonstrează funcția instituțiilor financiare, a piețelor și a produselor financiare. Este specializată în a propune o serie de abilități pentru investiții și gestionarea portofoliului. Acest curs vizat vă pregătește pentru a face față provocărilor acum întâlnite în tehnologie, noile reglementări și schimbările organizaționale. Vei deveni un profesionist capabil să măsoare riscurile și să profite de oportunități deosebite atunci când faci performanță în topul industriei bancare și financiare internaționale.

Acest grad oferă absolvenților instrumente pentru a atinge poziții de vârf în instituții financiare, inclusiv bănci, companii financiare, firme de brokeraj, bănci de investiții.

Angajabilitate : abordarea noastră inovatoare a studiilor include exemple din industrie, discuții, studii de caz, proiecte, lucru în grup și platforma noastră digitală.

Despre IFM University, Geneva Elveția

Înființată în 1971, Universitatea IFM - Institutul de Finanțe și Management este o școală de afaceri acreditată situată în inima Geneva, Elveția. Beneficiem de o jumătate de secol de expertiză în educație și cunoștințe de afaceri deosebite, care pun un accent central pe angajabilitate.
Curriculumul nostru de vârf este proiectat de experții noștri cu contribuția liderului de afaceri pentru a oferi carierei absolvenților un avantaj competitiv veritabil. Pasiunea noastră pentru inovație se reflectă în stilul nostru unic de predare care combină excelența academică, abilitățile practice și tehnologia. Excelența IFM în educația de afaceri este recunoscută și IFM beneficiază de o reputație de top în rândul recrutorilor.

Fapte și cifre

 • Lungime: 3 ani
 • Tripla acreditare: ACBSP, IACBE, EDUQUA
 • Diplomă acordată: Licență în Administrarea Afacerilor (cu specializarea Bănci și Finanțe)
 • 41 de cursuri: inclusiv o gamă largă de materii
 • Mod de studiu: normă întreagă
 • Clasele mici: 15-20 elevi
 • Raport excelent profesor / student: 1 la 6
 • Limba: cursuri predate în engleză.
 • 2 prize pe an în octombrie și martie.
 • Mai Mult

Ce spun Alumnii noștri

"IFM mi-a oferit instrumentele necesare pentru a face față vieții profesionale. Cursurile sunt realiste și aproape de cerințele pieței de afaceri. Astăzi sunt mândru și complet mulțumit că am făcut parte din IFM ".
Jean-Frédéric Voumard, vicepreședinte senior, Kwanza Invest Bank

"IFM oferă posibilitatea de a se întâlni cu profesori excelenți și de a construi o rețea în timp ce studiază în inima orașului Geneva. Îmi amintesc foarte bine clasa și atmosfera în rândul studenților. Aș recomanda acest lucru oricărui elev care caută un curriculum academic bun ".
Michel Khattar, Senior Banker Private, Audi Bank

„Lectorii de înaltă calificare ai IFM oferă studenților un acces aprofundat la cazuri de afaceri din viața reală. Oferă sfaturi personale și profesionale cu privire la modul în care își gestionează propria afacere și navighează prin probleme. Programele excepționale ale universității oferă o perspectivă foarte cuprinzătoare și practică, care acoperă doar aspecte relevante pentru afaceri. "
Pierre Valero Junior Auditor intern, Mirabaud Bank

Cerințele de admitere

 • Un formular de înscriere
 • O scrisoare de motivație de 300-400 de cuvinte
 • Diplomă de bacalaureat, Bacalaureat, A nivel, Maturite sau echivalent
 • Copii ale transcrierilor academice și certificatelor (în limba engleză)
 • Pentru vorbitorul non-nativ englez, furnizați dovada competenței dvs. englezești
 • O scrisoare de referință de la școala dvs. sau de la unul dintre profesorii dvs. (dacă este posibil)
 • O copie a paginii dvs. de fotografie cu pașaport (ID)
 • O fotografie recentă de dimensiuni pasive, color, format jpeg (pentru tine)
 • O taxă de cerere nerambursabilă de CHF / EUR 150.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established in 1971, IFM University is an accredited business school located in the heart of Geneva, Switzerland. IFM’s excellence in business education, innovative approach, business expertise, cutti ... Citeste mai mult

Established in 1971, IFM University is an accredited business school located in the heart of Geneva, Switzerland. IFM’s excellence in business education, innovative approach, business expertise, cutting-edge curriculum, unique teaching style and focus on employability are recognized by 3 major accreditation bodies, rankings and one innovation award. Citește mai puţin