Read the Official Description

Un program de trei ani, predat în limba engleză, care oferă o abordare pragmatică în cadrul cursurilor axate pe antreprenoriat, marketing, sisteme informatice, economie, contabilitate și comunicare.

United Business Institutes pregătesc tineri bărbați și femei pentru o carieră caracterizată de schimbări în creștere, de concurență și de incertitudine. Oferim absolvenților noștri "viziune" intelectuală și profesională, precum și abilitățile esențiale pentru analizarea și rezolvarea unei mari varietăți de probleme de "viață reală".

Predarea în limba engleză, limba globală a afacerilor

Vă vom educa în limba engleză, pregătindu-vă pentru o carieră de afaceri pe piața globală a muncii.

Pregătirea antreprenorilor pentru cariere internaționale

Absolvenții noștri vor fi gata să se alăture companiilor internaționale sau să-și înființeze propriile afaceri, cei mai mulți își găsesc primul loc de muncă în câteva luni de la absolvire.

Internship

Stagiarii Studenții UBI trebuie să asigure un minim un stagiu (stagiu) pe an cu o companie sau o corporație la alegerea lor, indiferent de locația sa. Acest program de stagiu îi ajută pe elevi să se familiarizeze cu aspectele actuale de management al afacerii, într-un mediu al companiei în viața reală.

Program taught in:
Engleză

See 1 more programs offered by United Business Institutes »

Last updated January 22, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
32,400 EUR
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date