Bachelor Biochimie

Generalități

Programul de descriere

Cu o diplomă de chimie sau biochimie de la departamentul nostru acreditat de la American Chemical Society, ați putea ajunge să lucrați la un tratament pentru cancer; monitorizarea stratului de ozon care ne protejează de soare; cercetarea soluțiilor energetice superioare (tehnologia bateriilor sau panourile solare); dezvoltarea de noi produse textile, cosmetice sau farmaceutice; sau rezolvarea problemelor de poluare a apei.

Programul nostru combină academicieni riguroși cu oportunități extinse de cercetare și de lucru în laborator. Veți obține o fundație solidă în matematică și științele fizice în timp ce vă dezvoltați gândirea critică, rezolvarea problemelor, munca în echipă și abilitățile de conducere. Aceste abilități sunt solicitate în forța de muncă de astăzi.

Instituțiile mari nu pot oferi atenția individuală pe care o veți găsi aici. Chiar și ca student de boboc, veți avea ocazia să lucrați în laborator cu adevărați profesori - nu asistenți absolvenți sau instructori de laborator. De-a lungul celor patru ani, veți avea șansa să vă proiectați și să vă desfășurați propriile experimente, să lucrați pe proiecte independente, să acordați asistență profesorilor cu cercetarea finantată de finanțări nerambursabile, să vă prezentați cercetările la conferințe regionale și / sau naționale și chiar să co- articol pentru un jurnal internațional de chimie. Posibilitățile deschise pentru dvs. sunt cu adevărat incredibile!

Aici, nu vă veți pierde în mulțime. Veți fi un student de chimie / biochimie de elită - parte a familiei noastre. Vă veți bucura de dimensiuni de clasă mici și de prietenii uimitoare. Profesorii noștri dedicați vă vor cunoaște. Acestea vă vor sprijini în cursurile, cercetările, stagiile, co-opurile și pregătirile postuniversitare sau de carieră. Vor deveni personal investit în succesul dvs. - în colegiu și în afara acestuia.

După absolvire, veți fi gata să faceți contribuții științifice importante. Veți fi înarmat cu cunoștințele, experiența practică și abilitățile critice de gândire necesare pentru succes - indiferent de unde vă duce calea.

107037_13.jpg

Descoperă-ți pasiunea

Știința este despre descoperire. Aici veți avea numeroase oportunități de a aborda proiecte de cercetare, de a participa la conferințe și de a fi publicat lucrând alături de profesori de talie mondială.

Cercetare mentorată

Participați la un proiect de cercetare îndrumat cu un membru al facultății pe parcursul anului junior și / sau senior. Puteți primi de la unu la două ore de credit pentru activitatea dvs. de cercetare în fiecare semestru, care constă adesea între 3-6 ore pe săptămână lucrând în laborator, efectuând experimente, analizând și compilând date sau citind literatura tehnică recentă pe tema dvs. de cercetare.

Experiențe de cercetare de vară

Aplicați pentru o experiență de cercetare universitară de vară. Studenții noștri au un istoric excelent de a fi acceptat pentru aceste poziții plătite de înaltă competiție, care iau în considerare doar studenți de știință de top. Aceste experiențe au loc la mari instituții de cercetare academică, industrială sau guvernamentală din toată țara.

Organizații studențești

Alăturați-vă unei organizații studențești pentru dezvoltare profesională, crearea de rețele și activități sociale. Membrii studenților de la ONU ai American Chemical Society (SMACS) sponsorizează activitățile de informare a campusului precum o sculptură a dovleacului din tabelul periodic, floarea de bere din rădăcină socială (pentru că suntem chimisti, ne facem propria bere de rădăcină cu gheață uscată și propria noastră înghețată cu lichid) și educație pe teme precum reciclarea și dependența de opioide. Capitolul nostru trimite mai multe ONU la conferința națională ACS în fiecare an. Gamma Sigma Epsilon este o societate de onoare națională pentru chimie.

Serie de cursuri de chimie

Kritzler Lectureship in Chemistry vă oferă acces la noile evoluții majore în chimie, prezentate de oamenii de știință recunoscuți ca un comunicator măiestru al ideilor. Kritzler Lectureship in Chimie a fost înființată în 1996, ca mijloc de a evidenția noile evoluții fundamentale în știința chimiei și biochimiei. Vorbitorii sunt selectați anual pe baza contribuțiilor distincte la științele chimice și a abilităților de comunicare remarcabile în interpretarea activității lor pentru public.

Laboratoare și echipamente de clasă mondială

S-ar putea să fim mici, dar dotările noastre sunt moderne, iar echipamentele noastre sunt de ultimă oră. În plus, veți avea acces facil la echipamentele pe care majoritatea studenților nu le folosesc până la școala absolvită.

Departamentul nostru este găzduit la etajul doi al Sălii Științei și a Centrului de Matematică pentru Științele Naturii, cercetare centrată pe studenți și facilitate de învățare care include:

 • Nouă săli de clasă
 • Nouă laboratoare de predare
 • Trei săli de conferințe
 • Două saloane de calcul
 • 17 birouri
 • 13 laboratoare de cercetare
 • Zonele de depozitare și pregătire

Spectrometru de rezonanță magnetică nucleară

Suntem foarte mândri de spectrometrul nostru de rezonanță magnetică nucleară (RMN) - Bruker Avance III 400 MHz cu o sondă inteligentă în bandă largă. Acest instrument major extinde domeniul de aplicare și calitatea cercetării pe care o desfășurăm la ONU . În calitate de principal al chimiei sau biochimiei, veți primi o pregătire practică extinsă a RMN în anul următor, astfel încât să o puteți opera independent. Este încă o experiență incredibilă pentru a adăuga CV-ului tău.

107033_4.jpg

Rezultatele învățării

Prin completarea unui grad de licență în biochimie, studenții vor putea:

 • Demonstrați capacitatea de a comunica concepte chimice și biochimice în format scris și vorbit.
 • Gândiți-vă independent și critic la informații noi și / sau mai complexe într-un domeniu în care fundamentele au fost prezentate anterior.
 • Selectați, aplicați și executați în siguranță procedurile de laborator adecvate măsurătorilor fizice și sistemului.
 • Evaluează și descrie fenomenele biologice în termeni chimici.
 • Analizați cantitativ procesele energetice și catalitice.

Rezultate solide

 • 95% din studenții noștri participanți la proiecte de cercetare.
 • Rata de plasare de 95% în angajare cu normă întreagă sau absolvire / școală medicală în termen de 6 luni de la absolvire.
 • Top 10 ONU s-a clasat în top 10 mici colegii de la Midwest, de pe Wall Street Journal.
 • 13: 1 Raport studenți-facultate ONU .

Absolvenții noștri continuă să facă lucruri uimitoare. Cei mai mulți urmăresc una dintre cele trei căi diferite imediat după absolvire: o carieră în industrie, școala absolvită sau școala medicală. Verificați unde au ajuns absolvenții noștri.

126467_logos01.png

Curriculum

Anul 1

Semetrul din toamnă De ore de credit Semestrul de primavara De ore de credit
CHEM 1811 Chimie generală 1 5 CHEM 1821 Chimie generală 2 5
MATH 1631 Calcul 1 4 MATH 1641 Calcul 2 4
BIOL 1301 Biologie 1 4 BIOL 1401 Biologie 2 4
TREX 1001 Transitions Experience 3 ENGL 1221 Seminar de scriere 3
Total 16 Total 16

Anul 2

Semetrul din toamnă De ore de credit Semestrul de primavara De ore de credit
CHEM 2611 Chimie organică 1 3 CHEM 2621 Chimie organică 2 3
CHEM 2651 Laborator de chimie organică 1 1 CHEM 2661 Laborator de chimie organică 2 2
CHEM 2311 Chimie analitică 1 4 CHEM 2481 Aplicații chimice ale matematicii 3
PHYS 2311 Fizică 1 3 PHYS 2321 Fizica 2 3
PHYS 2341 Laborator de fizică 1 1 PHYS 2351 Laborator de fizică 2 1
CHEM 2001 Capstone 1 1 Cerința de distribuție 3
Cerința de distribuție 3 Total 15
Total 16

Anul 3

Semetrul din toamnă De ore de credit Semestrul de primavara De ore de credit
CHEM 3411 Chimie fizică 1 4 CHEM 4111 Biochimie avansată 1 3
CHEM 3111 Biochimie 3 CHEM 3001 Capstone 2 1
CHEM 3151 Laborator de biochimie 1 ACS Biochimie electivă * sau electivă 3
Seminar de culturi diverse 3 Cerința de distribuție 3
Cerința de distribuție 3 electiv 3
Total 14 Total 13

Anul 4

Semetrul din toamnă De ore de credit Semestrul de primavara De ore de credit
CHEM 3711 Chimie anorganică 1 * sau electivă 3 CHEM 4001 Capstone 3 2
Cerința de distribuție 3 CHEM 4121 Biochimie avansată 2 3
Cerința de distribuție 3 CHEM 4161 Laborator avansat de biochimie 2
electiv 3 electiv 3
electiv 3 electiv 3
Total 15 Electiv (cel puțin 2 ore) 2
Total 15

107032_3.jpg

Gândiți-vă de succes

Allison Williamson BS cu o specializare în chimie '13

„Una dintre cele mai simple măsuri de succes este să poți spune că îți place jobul și aștepți cu nerăbdare să mergi la muncă dimineața. Unii oameni nu sunt capabili să spună asta, dar pot cu sinceritate completă. Nu pot să mulțumesc suficient profesorilor mei din ONU pentru cât de bine m-au pregătit pentru a avea succes în forța de muncă. Au transmis cunoștințe, sfaturi și abilități practice, cum ar fi modul de a lucra eficient și în siguranță în laborator. "

În liceu, Allison Williamson a excelat în chimie. Unchiul ei, un biochimist în cercetarea cancerului, ia arătat că știința are potențialul de a îmbunătăți calitatea vieții. Allison a decis să-și facă chimia calea de carieră. La ONU , ea a devenit membru fondator al onomasticei Gamma Sigma Epsilon. Ea a fost, de asemenea, activă în capitolul ONU al membrilor studenți ai Societății Americane de Chimie (SMACS). Acest grup le-a oferit ocazii distractive, cum ar fi sculptarea întregii mese periodice a dovleacilor și fabricarea înghețată folosind azot lichid. De asemenea, SMACS a finanțat participarea la conferința națională pentru Societatea Americană de Chimie, unde a prezentat cercetări. Astăzi, Allison este un chimist de cercetare pentru compania Lubrizol din Wickliffe, Ohio, o companie de specialitate care produce aditivi pentru utilizarea în uleiuri de motor, lichide de transmisie, fluide hidraulice, uleiuri de transmisie și multe altele. Călătorește la nivel național și internațional la uzinele companiei, unde depistează problemele și oferă asistență.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Citeste mai mult

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Citește mai puţin