Bachelor de Chimie

Cornell College

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor de Chimie

Cornell College

De ce Chimie de studiu la Cornell?

  • La Cornell, toate cursurile noastre sunt limitate la 25 de studenți.
  • Noi învățăm doar un curs la un moment dat, atât de mult de acest timp este dedicat exclusiv studentilor din acest curs.
  • Programul nostru ne permite capacitatea de a personaliza timpul nostru de laborator pentru fiecare curs.
  • Alums noastre au rate foarte mari de acceptare în școlile profesionale și de a face deosebit de bine odată ce au ajuns acolo.
  • Departamentul menține o lungă tradiție de cercetare de vară. Studenții și facultate au posibilitatea de a lua parte la o sesiune de zece săptămâni de cercetare de laborator foarte intens în fiecare vară. Aceasta cercetare este sustinuta de colegiu, precum și prin granturi externe.
  • Un curs la programa un timp permite posibilitatea de a face stagii timp de o lună departe de campus.

Departamentul de Prezentare generală

Dimensiuni Cornell lui de clasa mica si un curs la o perioadă de timp permite clasele noastre de a deveni deveni comunități de învățare strânse. De optsprezece zile, devii parte a unei experiențe de învățare de grup, cu sprijin semnificativ de la profesorii tăi și colaborarea cu colegii tăi studenți. Planul de bloc, de asemenea, ne permite să se mute de la curs la laborator cu ușurință și în mod frecvent. Și nu ne-au grabit pentru a termina experimente într-o fereastră îngustă între configurare și curățare - laboratorul este a noastră toată ziua, în fiecare zi. Cel mai bun din toate, elevii au posibilitatea de a lucra în grupuri mici, cu mentori facultate în timpul cercetării de vară. Facultatea noastra sunt toți oameni de stiinta profesionale cu interese de cercetare semnificative și variate. Dar suntem, de asemenea, profesori dedicați și studenții noștri sunt tratați ca parteneri cu drepturi depline în procesul de, oferindu-le o experiență de mult ca cea a unui laborator de cercetare școală absolvent.

Curriculum

Noi subliniem o vedere de ansamblu de chimie și relația sa cu alte discipline. În special, suntem în curs de dezvoltare o integrare mai puternică a conceptelor de chimie și biologie, prin cursuri predate echipa, participarea la Biochimie si Biologie Moleculara majore, proiecte de cercetare legate de sănătate, etc In cursurile noastre pentru majors non-știință, ne vom concentra pe modul în care experiențele noastre de zi cu zi sunt atinse de către sau determinate de chimie, precum și modul în care o înțelegere de acest lucru poate permite unei persoane să acționeze cu mai multă înțelepciune. Pentru majors știință, accentul se pune pe modul în care acestea se pot contribui la cunoașterea și înțelegerea noastră a lumii microscopice de atomi și molecule. Încurajăm studenții noștri să se implice în proiecte de cercetare pentru a dezvolta un set complet de abilități practice și să devină oameni de știință active.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Mount Vernon, Iowa
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Mount Vernon, Iowa
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala