Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Design (Communication Design)

Lumea de design si comunicare implică utilizarea limbii și culturii vizuale și audio pentru a traduce de proiectare în forme tangibile pe care imaginația captare oamenilor și să le distra. Programul de comunicare de design cuprinde tipografie, print design, cartografiere de date, mișcare, sunet și grafică spațiale și de mediu, precum și de branding, ambalaje, și de publicitate. Programul este flexibil, care să permită studenților să dezvolte propriile lor cursuri individuale de studiu. Elevii de la program de comunicare de design învăța arta de convingere prin crearea de mesaje convingătoare, povestind-le în mod semnificativ, și crafting strategii pentru a le difuza în lume.

Eligibilitate

  • Sr. secundară (10 + 2), cu 50% mărci
  • Competență în limba engleză comunicare
  • Elevii ANAT calificați trebuie să aibă prioritate

Comunicare Design

Odată ce ați completat burlaci de design, desigur, cu o concentrare în comunicare de design ai putea fi un: Art Director film, Cineastilor, Graphic Designer, Set Designer, producție și Branding Designer, Print Designer, directorul de design.

Angajatorii Viitorii pentru designeri de comunicare ar putea fi: canal [V], Balaji Motion Pictures, Reliance Communications. UTV, STAR, NDTV, CNN, Discovery, ESPN, Google, Yahoo, Wikipedia.

Linii directoare pentru Admitere

  • Criterii de examinare de precalificare pentru programele din cadrul absolvent este al 12-lea din clasa de la oricare dintre placi recunoscute din India. Pentru cetățenii străini, calificarea pre pentru programele de la absolvent este un certificat echivalent cu clasa examinarea a 12-a țară și care îndeplinește criteriile de echivalență de "Asociația de la Universitatea indian".
  • Criterii de precalificare pentru programele postuniversitare este de absolvire de la orice universitate recunoscută în India. Pentru cetățenii străini, criteriile de precalificare pentru programele de studii postuniversitare este eliberate de o universitate într-o anumită țară și care îndeplinește criteriile de echivalență de "Asociația Universităților indian".
  • Solicitanții care au aparut pentru examenele finale an de absolvire în anul 2015, de asemenea, se pot aplica pentru admiterea la programul postuniversitar.
  • Universitatea își rezervă dreptul de a judeca capacitatea unui candidat prin HG / PI înainte de admiterea finală.
  • TOEFL / IELTS este obligatorie pentru cetățenii străini care nu au engleza ca limba primara în procesul de predare și de examinare.
  • Pentru a se califica pentru admitere la Universitatea Sharda în programul său Sub absolvent, solicitanții trebuie să completeze 17 de ani la data de 31 decembrie a anului universitar în care sunt în căutarea de admitere.
Program predat în:
Engleză

Vezi 23 mai multe cursuri de la Sharda University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iulie 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date