Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Design (Digital & Design interactiv)

Digital Designerii sunt implicate de la proiectare jocuri pe calculator pentru platforme de tablete, efecte speciale în filme de animație și desene animate și în cele din urmă la proiectarea interacțiunile între computere și de ființe umane. Elevii din program sunt încurajați să exploreze multe domenii și dezvolta expertiza în design de joc, animație, grafică în mișcare, design de interacțiune, precum și alte tehnologii creative, care includ mass-media mobile și artă calculator. Elevii învață să folosească software-ul ca 3DS MAX, Alias, MotionBuilder, Adobe After Effects, Adobe Flash Builder, Maya, și de prelucrare, împreună cu noi forme de interfață, pe scară largă ecrane multi-touch, și mișcare fizică. Modul interdisciplinar programul de design de anchetă analizează mediile digitale si interactive din perspective sociale, culturale, istorice, economice și, în inculcating elevii o apreciere a interrelationality a digitală & Design interactiv și în lume mai mare.

Eligibilitate

  • Sr. secundară (10 + 2), cu 50% mărci
  • Competență în limba engleză comunicare
  • Elevii ANAT calificați trebuie să aibă prioritate

Carieră și Plasament

Odată ce ați completat burlaci de design, desigur, cu o concentrație în digitală & Design interactiv ai putea fi un: Jocuri Designer, Digital Mediu Artist, 2D 3D Animator, Visual Effects Director, Platforma Web Developer, web designeri, Creative Director, efecte vizuale Cineastilor.

Absolvenții de la specializarea digitală & Design interactiv ar putea privi de a lucra cu instituții precum, Google, Pixar, Walt Disney, ILM, Cartoon Network, DreamWorks, Sony Pictures, jocuri Blizzard, Red Storm Entertainment, Apple, Dell, Google, Samsung, Android.

Linii directoare pentru Admitere

  • Criterii de examinare de precalificare pentru programele din cadrul absolvent este al 12-lea din clasa de la oricare dintre placi recunoscute din India. Pentru cetățenii străini, calificarea pre pentru programele de la absolvent este un certificat echivalent cu clasa examinarea a 12-a țară și care îndeplinește criteriile de echivalență de "Asociația de la Universitatea indian".
  • Criterii de precalificare pentru programele postuniversitare este de absolvire de la orice universitate recunoscută în India. Pentru cetățenii străini, criteriile de precalificare pentru programele de studii postuniversitare este eliberate de o universitate într-o anumită țară și care îndeplinește criteriile de echivalență de "Asociația Universităților indian".
  • Solicitanții care au aparut pentru examenele finale an de absolvire în anul 2015, de asemenea, se pot aplica pentru admiterea la programul postuniversitar.
  • Universitatea își rezervă dreptul de a judeca capacitatea unui candidat prin HG / PI înainte de admiterea finală.
  • TOEFL / IELTS este obligatorie pentru cetățenii străini care nu au engleza ca limba primara în procesul de predare și de examinare.
  • Pentru a se califica pentru admitere la Universitatea Sharda în programul său Sub absolvent, solicitanții trebuie să completeze 17 de ani la data de 31 decembrie a anului universitar în care sunt în căutarea de admitere.
Program predat în:
Engleză

Vezi 23 mai multe cursuri de la Sharda University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iulie 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date