Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Design (Industrial & Product Design)

Industriale și designeri de produs a crea noi produse care să permită oamenilor să trăiască o viață mai bună, de a stimula afaceri și contribuie la întreținerea de bunăstare a comunităților. Prin imersiune în materiale, procese de fabricație, luarea în considerare estetic, și implicarea socială proactivă, programul Industrial & Design de Produs cultivă esențiale de know-how intelectual și abilități tehnice elevii trebuie să exploreze rolurile tot mai mare de un designer de produs profesionist. Elevii invata despre o varietate de aspecte de bază, inclusiv un design centrat pe utilizator, inovația tehnologică și materiale, principii de design inclusive, cercetare etnografică, metodologii cultural specifice, dezvoltarea de produse-industrie sponsorizat, interfețe arhitecturale și virtuale, design de produs mass-market, și de proiectare pentru domeniul public.

Masteranzilor fundamentale de calculatoare, mașini și instrumente de învățare în timp ce o varietate de tehnici de cercetare și de prezentare. Modul interdisciplinar programul de design de anchetă examinează Industrial & Design de Produs din perspective sociale, culturale, istorice, economice și, în inculcating elevii o apreciere a interrelationality de proiectare și în lume mai mare.

Eligibilitate

  • Sr. secundară (10 + 2), cu 50% mărci
  • Competență în limba engleză comunicare
  • Elevii ANAT calificați trebuie să aibă prioritate

Carieră și Plasament

Odată ce ați completat burlaci de design, desigur, cu o concentrație în Industrial & Design de Produs ai putea fi un: Pachet Designer, Designer de produse, auto Designer, masini industriale și Instrumentul Designer, Signage Designer, Prop Designer, Exhibition Designer.

Absolvenții de la specializarea Industrial & Design de Produs ar putea privi de a lucra cu instituții precum, Tata Motors, Maruti Suzuki, Ford, Chevrolet, Toyota, Honda, Phillips, Samsung, Nokia, Sony, Logitech, Apple, Siemens, Bosch, Whirlpool, Dell, IBM, Google, DMRC, Compaq, HP.

Linii directoare pentru Admitere

  • Criterii de examinare de precalificare pentru programele din cadrul absolvent este al 12-lea din clasa de la oricare dintre placi recunoscute din India. Pentru cetățenii străini, calificarea pre pentru programele de la absolvent este un certificat echivalent cu clasa examinarea a 12-a țară și care îndeplinește criteriile de echivalență de "Asociația de la Universitatea indian".
  • Criterii de precalificare pentru programele postuniversitare este de absolvire de la orice universitate recunoscută în India. Pentru cetățenii străini, criteriile de precalificare pentru programele de studii postuniversitare este eliberate de o universitate într-o anumită țară și care îndeplinește criteriile de echivalență de "Asociația Universităților indian".
  • Solicitanții care au aparut pentru examenele finale an de absolvire în anul 2015, de asemenea, se pot aplica pentru admiterea la programul postuniversitar.
  • Universitatea își rezervă dreptul de a judeca capacitatea unui candidat prin HG / PI înainte de admiterea finală.
  • TOEFL / IELTS este obligatorie pentru cetățenii străini care nu au engleza ca limba primara în procesul de predare și de examinare.
  • Pentru a se califica pentru admitere la Universitatea Sharda în programul său Sub absolvent, solicitanții trebuie să completeze 17 de ani la data de 31 decembrie a anului universitar în care sunt în căutarea de admitere.
Program predat în:
Engleză

Vezi 23 mai multe cursuri de la Sharda University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iulie 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date