Bachelor de proiectare (design vestimentar)

Sharda University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor de proiectare (design vestimentar)

Sharda University

Bachelor of Design (Fashion Design)

Elevii din concentrația Fashion Design sunt instruiți pentru a deveni persoanele creative care sunt capabili să combine abilitățile conceptuale și tehnice pentru a crea o mare varietate de produse pentru această industrie în curs de dezvoltare de la articole de îmbrăcăminte până la bijuterii, de la pantofi la genți de mână. După Fundatia an, studenții Design vestimentar începe concentrându-se pe aspectele de bază ale disciplinei lor. Ei studiază cusut, draping și patternmaking, precum și desen și design digital. Un accent pe design concepte abilităților tehnice complementsstudents și le oferă o imagine de ansamblu a piețelor design vestimentar.

Eligibilitate

  • Sr. secundară (10 + 2), cu 50% mărci
  • Competență în limba engleză comunicare
  • Elevii ANAT calificați trebuie să aibă prioritate

Carieră și Plasament

Odată ce ați completat burlaci de design, desigur, cu o concentrație în design de moda ai putea fi un: Apparel femeii Designer, Menswear Designer, Bridalwear Designer, încălțăminte Designer, Designer de accesorii, Designer bagaje, dezvoltator de produse, Retailer moda. Angajatorii potențiale de absolvenți de la specializarea Design Vestimentar ar putea fi Anokhi, FabIndia, Zara, Mango, GAP, Old Navy, Banana Republic, Polo, Ralph Lauren, L'Oreal, Biotique, Wills stil de viață, StarTV, UTV, Turner Communications.

Linii directoare pentru Admitere

  • Criterii de examinare de precalificare pentru programele din cadrul absolvent este al 12-lea din clasa de la oricare dintre placi recunoscute din India. Pentru cetățenii străini, calificarea pre pentru programele de la absolvent este un certificat echivalent cu clasa examinarea a 12-a țară și care îndeplinește criteriile de echivalență de "Asociația de la Universitatea indian".
  • Criterii de precalificare pentru programele postuniversitare este de absolvire de la orice universitate recunoscută în India. Pentru cetățenii străini, criteriile de precalificare pentru programele de studii postuniversitare este eliberate de o universitate într-o anumită țară și care îndeplinește criteriile de echivalență de "Asociația Universităților indian".
  • Solicitanții care au aparut pentru examenele finale an de absolvire în anul 2015, de asemenea, se pot aplica pentru admiterea la programul postuniversitar.
  • Universitatea își rezervă dreptul de a judeca capacitatea unui candidat prin HG / PI înainte de admiterea finală.
  • TOEFL / IELTS este obligatorie pentru cetățenii străini care nu au engleza ca limba primara în procesul de predare și de examinare.
  • Pentru a se califica pentru admitere la Universitatea Sharda în programul său Sub absolvent, solicitanții trebuie să completeze 17 de ani la data de 31 decembrie a anului universitar în care sunt în căutarea de admitere.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iulie 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
India - Greater Noida, Uttar Pradesh
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2019
India - Greater Noida, Uttar Pradesh
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala