Diplomă de licență în administrarea afacerilor cu specializare în antreprenoriat

Generalități

Programul de descriere

Prezentarea generală a studiilor

Licența în științe AUS în administrarea afacerilor cu specializarea în antreprenoriat combină învățarea teoretică cu problemele relevante, de afaceri reale, pentru a oferi elevilor abilitățile și înțelegerea problemelor cheie care afectează afacerile în fiecare zi. Activitatea de curs personalizată și abordarea centrată pe studenți au diferențiat gradul de afaceri AUS. Scopul acestui program este de a oferi studenților încredere din cunoștințele învățate și abilitățile dobândite pentru a începe cariera lor sau pentru a continua antreprenoriatul într-un mediu de afaceri în continuă schimbare.

De ce Elveția?
 • 2017 cea mai inovatoare țară din lume
 • "Elveția conduce clasamentul pentru al șaptelea an consecutiv"
 • "Top 10 în Global Innovation Index Elveția a câștigat poziția numărul 1 în GII pentru al șaptelea an consecutiv. Ea a menținut acest top top din 2011, precum și poziția sa 1 în Sub-Index de ieșire inovare și în pilonul rezultatelor cunoștințelor și tehnologiei din 2012 "
 • Canton de Vaud numărul 1 pentru capital de risc în Elveția
 • Mai mult de jumătate din totalul investitului s-a scurs în acest canton. Start-up-urile bazate pe Vaud au generat mai mult de 460 milioane CHF

De ce un grad AUS

Clasele mici

Angajamentul AUS față de experiența finală a studenților include numărul potrivit de membri ai facultății pentru a garanta dimensiuni mici de clasă și sprijinul personal ulterior pentru studenții din și în afara clasei. Dimensiunile mici de clasă asigură o implicare deplină cu profesorul care conduce învățarea, precum și cu colegii studenți dintr-o serie de medii profesionale și culturale.

adaptate

AUS oferă o educație personalizată, cu cursuri practice și teoretice, relevante pentru piața de astăzi. Prioritizând cele mai recente subiecte de afaceri, personalul și administrația extrem de motivați și ambițioși din AUS sunt dedicați dezvoltării academice și personale a studenților, lucrând îndeaproape pe baza unu la unu pentru a-i ajuta să își atingă obiectivele de carieră.

Perspective reale din lumea reală

Accesul complet la diverse baze de date, cum ar fi EBSCO, ProQuest, Financial Times și alte servicii, sunt disponibile în campusul și în afara campusului, împreună cu accesul experților din mediul academic și al industriei și printr-un curriculum format din cercetări actuale și practici profesionale pentru a maximiza evoluția carierei.

Reţea

Un mediu internațional, multicultural, cu sediul în Elveția, AUS este una dintre cele mai importante universități de afaceri din Elveția, situată în La Tour-de-Peilz, pe frumoasele țărmuri ale lacului Geneva, și are privilegiul să aibă gustul corporațiilor și organizațiilor globale precum Nestlé, Hublot, Organizația Națiunilor Unite și Comitetul Olimpic Internațional se află la distanță ușoară de călătorie față de campus.

Practic și relevant

O organizație de carieră care combină teoria cu experiența practică, AUS se angajează să pregătească și să dezvolte studenții săi, împuternicindu-i să ia calea carierei care li se potrivește cel mai bine.

Recunoaștere internațională

Susținerea AUS de către organizații locale recunoscute internațional și puternic oferă asigurarea unei educații de calitate pentru studenții săi. Este recunoscută ca universitate de mai multe organisme de acreditare, inclusiv Consiliul Internațional de Acreditare pentru Educația în Afaceri (IABCE), și Consiliul European pentru Educația în Afaceri (BCE). De asemenea, aparține Camerei de Comerț Elvețiano-Americane, FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées, AVDEP - Asociația Vaudoise des Ecoles Privées, precum și Promove.

Ce veți învăța

Dobândirea abilităților de care aveți nevoie pentru a reuși.

Voința de a acumula cunoștințele pentru a deveni antreprenor este o caracteristică cheie a acestei generații de studenți. Mai mult, durata medie de viață a unui S

Profesorii noștri sunt implicați în antreprenoriat, fie ca foști creatori de start-up sau coaching start-up-uri în acceleratoare de start-up locale și corporații multinaționale.

Gradul începe cu cinci cursuri fundamentale. Acestea sunt urmate de cursuri de bază care oferă studenților o înțelegere solidă a fundamentelor de afaceri, cum ar fi finanțele, economia, marketingul și antreprenoriatul. Studenții pot selecta cursuri de actualitate pentru a-și adapta gradul.

Pentru a obține o diplomă, studenții trebuie să completeze:
 • 5 module / cursuri de fundație
 • 24 module / cursuri de bază
 • 12 module / cursuri de specialitate
 • Proiect Internship sau Capstone

Cursurile sunt selectate de către administrație în funcție de solicitările studenților și de disponibilitatea facultăților și includ subiecte precum economie, management, drept și principii de marketing. Verificați periodic paginile noastre web ale cursului pentru cele mai cuprinzătoare și actualizate informații.

De ce AUS?

Obiectivul universității este să vă dezvoltați abilitățile și, mai ales, să vă însoțească în câștigarea încrederii în sine și a atitudinii pentru ca dvs. să reușiți ca antreprenor.

Acest lucru se va realiza prin faptul că fiecare student își dezvoltă proiectul pe parcursul studiilor și primind feedback de la profesori și specialiști, promovând Student Sandbox și Business Labs.

Programul va include cursuri precum Abordarea Lean Startup, Inovarea cu succes, Finanțarea antreprenorială și Finanțarea mulțimilor, Împărțirea startup-ului.

Cursurile aferente sunt:

 • Gândirea critică și creativă
 • Noi finanțări de risc
 • Antreprenoriat și inovare
 • Relații publice și abilități de rețea
 • Psihologia creativității
 • Leadership în afaceri
 • Leadership și Team Building
 • Luarea deciziilor

Calendar academic

Anul universitar începe de obicei în septembrie și se încheie în iulie cu trei termeni academici (toamna, iarna și primăvara) în această perioadă. Fiecare termen include unsprezece săptămâni de studiu, plus o săptămână de examene. Perioadele de examinare apar de obicei la mijlocul și sfârșitul fiecărui termen. Perioadele de sărbătoare apar de obicei în decembrie și primăvară. Lungă pauză de vară este în iulie / august.

Datele termenului

Termenul de cădere
 • Cursuri: septembrie - decembrie
 • Sărbători: Pauză de iarnă: 4 săptămâni
Termen de iarnă
 • Cursuri: ianuarie - martie
 • Sărbători: pauză de primăvară: 2 săptămâni
Termenul de primăvară
 • Cursuri: aprilie - iulie
 • Vacanțe: pauză de vară: 10 săptămâni

Cerințe de licență

Acordarea unui grad BSBA de la American University in Switzerland AUS American University in Switzerland urmează numai după îndeplinirea următoarelor cerințe:

 • Cerințe academice de credit;
 • Cerințe de performanță academică (GPA cumulativ de 2.0.);
 • Cerințe de prezență și cerințe de rezidență.

În plus, toate conturile restante trebuie soluționate cu administrația înainte de absolvire.

Transferarea creditelor

Creditele de transfer pot fi acceptate de la alte colegii și universități recunoscute pentru cursurile care se aplică programelor AUS. Creditele de plasament avansat (AP) obținute la nivelul liceului pot fi aplicate unui program de licență. Creditele de transfer pot fi acordate numai pentru o notă de C (75%) sau mai mare. Toți studenții absolvenți trebuie să completeze cel puțin jumătate din cerințele lor de credit academic la AUS.

Cum să aplicați

American University in Switzerland va lua în considerare toate cererile completate și va contacta solicitanții într-o perioadă rezonabilă de timp, imediat ce a fost luată o decizie. Cu toate acestea, admiterea la AUS este supusă unui număr limitat de înscrieri; Prin urmare, este posibil ca nu toți solicitanții calificați să fie întotdeauna acceptați. În astfel de cazuri, Universitatea Americană din Elveția acceptă cele cu cele mai puternice calificări și potențial.

Toți candidații trebuie să demonstreze un registru academic excelent, semnalând potențialul lor de succes într-un anumit domeniu de studiu și să completeze următoarele proceduri de admitere AUS.

Cerințe de intrare

Înscrierea la programul de licență necesită finalizare și absolvire la nivelul liceului de la o instituție recunoscută. AUS poate administra unul sau mai multe examene de admitere pentru a determina dacă un candidat îndeplinește cerințele minime ale programului, în timp ce AUS poate solicita cursuri suplimentare de fundație pentru studenții care lipsesc unele elemente fundamentale ale managementului afacerilor.

Cerințe de admitere

Cerințele de admitere pentru toți solicitanții includ formularul de cerere completat și taxele plătibile pe lângă documentele enumerate mai jos. Solicitantul trebuie să se asigure că aceste documente sunt trimise la AUS School of Business în timp util înainte de începerea unui curs de studiu.

 • Formular de solicitare
 • Trimiteți un formular completat și semnat
 • Fotografii: Șase (6) fotografii cu dimensiunea pașaportului trebuie să fie incluse în formularul de cerere depus la AUS. Majoritatea acestor fotografii sunt solicitate de către autoritățile locale și pentru vizele studenților.
 • Recomandări: Două (2) scrisori confidențiale de recomandare ale instructorilor sau angajatorilor care sunt familiarizați cu performanțele anterioare ale solicitantului trebuie trimise direct către AUS. Traduceri certificate trebuie, de asemenea, trimise pentru toate scrisorile care nu sunt în engleză.
 • Résumé sau CV: Un scurt raport scris despre atuurile și realizările solicitantului. Includeți detalii personale, educație, experiență de muncă, alte calificări și așteptări în carieră.
 • Transcrieri: Solicitanții trebuie să depună transcrieri oficiale pentru toate lucrările academice aplicabile efectuate la instituțiile secundare sau universitare în ultimii cinci (5) ani. Transcrierile trebuie trimise direct de către instituții către AUS. Traduceri certificate trebuie, de asemenea, prezentate pentru toate documentele care nu sunt în engleză.
 • Scrisoarea de motivație: scrisoarea de eseu sau motivație trebuie să aibă o lungime de cel puțin 500 de cuvinte. Ar trebui să spuneți povestea dezvoltării dvs. academice și orice altă experiență de muncă pe care ați avut-o într-o narațiune la prima persoană. Ar trebui să vă explicați motivele pentru care vă aplicați și cum vă așteptați ca AUS să vă îmbunătățească în continuare obiectivele actuale de carieră.
 • Competență în limba: competența va fi în mod normal recunoscută dacă elevii au îndeplinit oricare dintre următoarele condiții:
  • A. Participarea la cel puțin trei ani de studiu complet într-o instituție în care limba de predare unică este engleza
  • b. Obținerea unui nivel standard sau mai mare, în Bacalaureatul Internațional (IB).
 • Dacă nu se aplică niciuna din aceste condiții, dovada competenței în limba engleză trebuie furnizată prin obținerea punctajului corespunzător pentru una dintre următoarele:
 • Cel puțin 550 de scoruri la un test de engleză ca limbă străină (TOEFL). Cel puțin un scor de 6,0 într-un sistem internațional de testare a limbii engleze (IELTS).
 • O cerere trebuie să includă toate aceste elemente pentru a fi luate în considerare pentru procesul de admitere.
Termenele de aplicare

AUS funcționează pe bază de admitere continuă, care necesită ca materialele de cerere completate, precum și toate documentele academice și taxa aplicabilă să fie primite de AUS cu cel puțin 10 săptămâni înainte de începerea mandatului. Dacă este acceptat, vei primi o scrisoare oficială de acceptare și o invitație de înscriere. În acest moment, vi se va informa și orice informații suplimentare care ar trebui furnizate pentru completarea dosarului. Un program de plată a taxelor și taxelor datorate este indicat în Scrisoarea de ofertă trimisă în Scrisoarea de acceptare.

Taxe de școlarizare

 • Program de 3 ani
 • Taxa de înregistrare: 3.500 CHF
 • Anul I Pregătire: 24.000 CHF
 • Anul II Pregătire: 24.000 CHF
 • Anul III Pregătire: 24.000 CHF
 • Total: 75.500 CHF

* Toate prețurile sunt în franci elvețieni (CHF)

* Pregătirea și taxele pot fi modificate fără notificare prealabilă

Studenții ar trebui să aștepte o serie de cheltuieli suplimentare, care nu sunt acoperite de taxele de școlarizare și trebuie să fie contabilizate separat. Cheltuielile suplimentare pot include:

 • Asigurare de sanatate
 • Cazare
 • Transport
 • Activități / excursii sociale
 • Costuri de fotocopiere

Toate taxele sunt cotate în CHF (franci elvețieni). Deoarece AUS - American University in Switzerland este o instituție privată, toți studenții plătesc aceleași taxe indiferent de naționalitate. Taxele sunt revizuite din când în când și se pot modifica de la cele enumerate.

Universitatea își rezervă dreptul de a efectua modificările sau modificările necesare.

Cum să plătească

Taxele de cerere și înregistrare trebuie plătite înainte de procesul de cerere de viză. Taxele de școlarizare trebuie plătite cu cel puțin două săptămâni înainte de data începerii programului academic. Dacă plata nu este făcută, este posibil să nu vă înscrieți și să începeți cursurile până la efectuarea plății. Plățile pot fi efectuate prin transfer bancar sau personal. Un student nu va fi complet înregistrat până nu va primi plata integrală. Învățarea și serviciile pot fi retrase în caz de neplată.

Politica de rambursare

Dacă începeți un program de studiu și apoi doriți să vă retrageți, trebuie să sfătuiți Administrația în scris. Orice rambursare se va face conform politicii noastre de rambursare.

Notă: Acest proces poate dura câteva luni.

burse de studiu

AUS oferă o serie de burse și burse pentru a vă ajuta cu educația dvs. Mai multe informații pot fi colectate direct de la echipa noastră de administrare.

Oportunități de carieră

 • Fondarea propriei start-up-uri: cursurile legate de antreprenoriat inspiră studenții care doresc să își continue visul de a-și înființa propriile companii. Rețeaua extinsă de AUS va oferi în continuare conexiunile potrivite pe care studenții le vor avea nevoie pentru a putea lansa cu succes ideile lor.
 • Alăturarea startup-urilor: Gradul AUS cu specializare în Antreprenoriat pregătește studenții instrumentele, abilitățile și rețeaua de care ar avea nevoie pentru a se alătura startup-urilor existente.
 • Consultant în afaceri: Cursurile amestecate cu experiență practică au scopul de a oferi instrumentele și abilitățile care îi ajută pe studenți să identifice mai bine lacunele de pe piață și unde ar putea ajuta companiile să prospere.
 • Lucrul în vânzări: Vânzătorii sunt persoanele cheie care vând produsele unei afaceri. Vă oferim abilitățile de care veți avea nevoie pentru a reprezenta și gestiona orice companie.
 • Si multe altele.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful sho ... Citeste mai mult

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful shores of Lake Geneva close to the Olympic Capital Lausanne, and Geneva, the center for diplomacy. Throughout its 45-year history, AUS has prepared international business students with the knowledge, tools, and training of today to be a positive contributor to the general management of any business organization of tomorrow. Offering tailored education in an international and multicultural environment, with practical and theoretical courses, which are relevant for today’s market, AUS has a new, dynamic and ambitious staff providing a personal approach – both in the classroom and outside of the school – for all students. Citește mai puţin