Read the Official Description

Programul B.Arch SCI-Arc este o licență de cinci ani de Arhitectura program de gradul profesional, subliniind excelență în design și lățimea intelectuală printr-o educație de arte liberale.

Programul este axat pe disciplina arhitecturii în ceea ce privește istoria, teoria și tehnici, precum și pe practica arhitecturii în ceea ce privește tehnologiile de construcții, mijloace inovatoare de construcție, și practica profesională. de bază al programului este studioul de design, în cazul în care elevii își construiesc alfabetizare vizuală, să învețe abilități de design, idei de testare, și de a primi continuu feedback-ul, personal cu privire la munca lor de la facultate. Facultatea de studio este formata din arhitecti practicieni ai mediului academic, mai degrabă decât pur, ceea ce permite studenților o fereastră în viața reală a unui arhitect precum și opțiuni pentru continuarea stagii profesionale în afara școlii.

Barch

De-a lungul a patru ani de studio de design de bază, elevii construi un set robust de tehnici și sensibilitățile pentru a face și de a aprecia arhitectura. In anul al cincilea produc un proiect de teză, care ia o poziție în raport cu discursul arhitectural contemporan și include o prezentare foarte dezvoltată.

Programul B.Arch include o serie de cursuri în domeniul artelor și științelor umaniste, inclusiv arta, istoria artei, literatura, modele noi de înțelegere natură, sociologie, istoria civilizației, filosofia, retorica și dezbatere, de film și de calcul. În curriculum-ul este o serie de cursuri de master predate de figuri internaționale în domeniile lor de expertiză.

Absolvenți părăsesc programul cu un portofoliu de lucru sofisticate, pregătite pentru a introduce fie practica profesională sau să continue cu privire la învățământul superior în programe postuniversitare cele mai competitive din lume.

Programul B.Arch este acreditat de NAAB (de arhitectură Consiliul Național de Acreditare).

Program taught in:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
5 anii
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019