Read the Official Description

Bachelor of Arts în Administrarea Afacerilor (Marketing Major)

Școala de Afaceri se străduiește să fie premier elev-centrată pe instituție vorbitoare de engleză în Caraibe de Est oferind absolvent de înaltă calitate și de educație de afaceri de licență receptiv la nevoile studenților, angajatorilor, comunitate și regiune.


Misiunea noastră este de a facilita educația de afaceri la o populație diversă de elevi, cu un accent major pe teritoriul Statelor Unite Insulele Virgine și regiunea Caraibelor, oferindu-le studenților cu abilitățile de a reuși într-un mediu global. Suntem dedicati pentru cultivarea de conducere, interogare intelectuală și descoperire, responsabilitate socială și dezvoltare profesională pe tot parcursul vieții și creșterea economică prin predare excelente, burse de studiu si in folosul comunitatii receptiv.


profesorii și personalul nostru sunt disponibile pentru a vă oferi îndrumare și asistență în atingerea obiectivelor dumneavoastră academice, profesionale și personale. Așteptăm cu nerăbdare să viitorul nostru împreună în School of Business.


Cursurile de studiu spre un Bachelor of Arts în School of Business sunt concepute pentru a pregăti elevul să -și asume poziții în middle management și superior în cadrul organizațiilor de afaceri și guvernamentale. Programele de mai jos oferă studii suplimentare în contabilitate, precum și potențialul de a câștiga experiență practică de afaceri printr-un stagiu de muncă de studiu monitorizat.

Program taught in:
Engleză

See 14 more programs offered by University of the Virgin Islands »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline