Citește Descrierea Oficială

Dacă aveți fler creativ și un înclinat artistic, programul nostru Arte Vizuale vă permite să explorați și experimentați cu natura ta expresive. Impletite cu teoria, programul va sprijini către realizarea viziunea creativă prin cercetare, istoria artei, metodele tradiționale de practică, precum și abordări contemporane la artă materiale și de proces.

Veti dezvolta abilitățile fundamentale în elaborarea de viață și de desen de observație și să învețe tehnici de a permite manifestarea dvs. de producție de artă. Cunostinte avansate de artiști naționali și internaționali și practica lor va oferi un cadru și context pentru tine de a găsi propria practică în curs de dezvoltare.

Ca un absolvent al Academiei, cu o majoră în Arte Vizuale, va trebui ample oportunități profesionale - de exemplu, practicarea ca artist expozițional, ilustrare comerciale, predare, sau care lucrează în galerie și muzeu colectii.

OBIECTIVELE CURSULUI

  • Înțelege abordări ale art materiale și de procesul de
  • Competențe fundație în viață și desen de observatie
  • Cunostinte avansate de artiști naționale și internaționale și practica lor
  • Construi contacte din industrie prin plasarea profesională și oportunități de schimburi internaționale
  • Îmbunătăți abilitățile creative prin intermediul unei sub-mare fie de la fluxul de Filmmaking & Fotografie sau unul din celelalte discipline creative.

Prospectiv profilului elevului

  • Studenți creative
  • Excelente abilitati de comunicare
  • Gânditor inovatoare

Criterii de eligibilitate

Pentru a fi luate în considerare pentru admitere, solicitanții sunt, în general, necesare pentru a fi finalizat cu succes VCE sau echivalentul lor. Solicitanții mature de varsta, care au atins experiență în industria suficientă, vor fi, de asemenea, luate în considerare.

Posibilități de carieră

A absolvit cu un important în Arte Vizuale oferă largă oportunități profesionale: de exemplu, practicarea ca artist expozițional, ilustrare comerciale, predare, sau care lucrează în galerie și muzeu colectii.

PROGRAM LUNGIME

Bachelor of Arts de proiectare este completat de peste 3 ani sau part-time echivalent. Cursul este format din cinci unități de credit purtătoare de studiu pe semestru. 15-17 ore pe săptămână. 16 semestre săptămână.

GRADUL

Bachelor of Arts de proiectare

MATERIALE NECESARE

În timpul Orientare Academia vă va oferi o listă detaliată a materialelor necesare pentru program.

CLASE DE MĂRIME & FACILITATI

Clase mici. În general, nu mai mult de 18. stat a instalațiilor de artă, inclusiv spațiile de studio dedicate.

Fie un student pentru o zi

Vino petrece ziua cu studenții și profesorii noștri! Aceasta este o oportunitate unică de a vă ajuta să faceți o alegere mai bună. Este gratuit și fără obligații viitoare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la LCI Melbourne »

Acest curs este Campus based
Start Date
Ian. 2020
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare

Ian. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date