Bachelor of Arts fine în design vestimentar

Generalități

Programul de descriere

Bachelor of Fine Arts în Design vestimentar

absolvenți Whitecliffe Design vestimentar gândi creativ, să ia riscuri, și au un nivel ridicat al industriei de calificare standard tehnic. Ele sunt inovatori, cu o viziune personală care construiesc o carieră ca profesioniști extrem de respectat în industria modei.

Design vestimentar este un mediu influent și creativ, oferind un mijloc dinamic de exprimare personală. Moda este rapid de a reacționa la evenimentele socio-economice și culturale globale și reprezintă preocupările contemporane ale designerului și purtătorului, precum și asigurarea unui dialog între trecut și prezent.

Design majore ale Whitecliffe moda încurajează elevii să conteste granițele tradiționale ale modei și de a stimula creativitatea lor, dezvoltând în același timp un nivel ridicat de experimentare și de abilități tehnice.

La ce să te aștepți

Design vestimentar majore Whitecliffe vă încurajează să conteste idei, re-examina granițele și pentru a favoriza creativitatea în timp ce experimentarea și dezvoltarea aptitudinilor tehnice solide necesare pentru un viitor în industria modei.

Design majore Moda se concentrează pe Dezvoltarea de proiectare și cercetare, redactare model și construcție de îmbrăcăminte. ateliere de lucru din industrie vizate includ tehnologie de moda, model de redactare, Și construcție de îmbrăcăminte, proiectare și dezvoltare concept, croitorie și tehnici de manipulare tesatura. practica de studio este completat de cursuri în istoria modei, teorie, ilustrare, Și practicile profesionale. Clasele sunt mici și oferă un mediu de învățare, cu un accent cultivarea puternic pe elevi în mod individual.

BFA Anul doi

Anul Doi elevi pot alege o zonă de specialitate pentru a lucra în, cum ar fi uzura femei sau bărbați purta într-un cadru global atât dezvoltării istorice și contemporane de investigare și de colectare. Studenții la design și să facă propria colecție capsulă contemporane, care este prezentat pe pista la anuala Whitecliffe Fashion Show.

studiu elevi Croitorie, tesatura de manipulare, ilustrare de moda și Ilustrator pentru moda, istoria modei și teoria. Elevii câștiga de asemenea, experiența în domeniu, prin participarea lor în Noua Zeelandă Fashion Week.

BFA Anul Trei

La încheierea cu succes a Anului Trei elevi vor realiza lor Bachelor of Fine Arts.

Anul Trei elevi de proiectare și de a dezvolta o colecție bazată pe-conceptual de articole de îmbrăcăminte care să reflecte un stil de design personal, care este prezentat la anuala Whitecliffe Fashion Show. Experiența practică este dobândită printr-o stagiu de industrie, Care poate fi efectuată într-un atelier de designer, comerciant cu ridicata de textile, de afaceri de moda de PR, sau ca stilist asistent pentru sedinte foto. De asemenea, elevii studiază modă și durabilitate, teoria modei, antreprenoriat și practicile de afaceri.

BFA Onoruri (patru ani)

studenții BFA Onoruri lucra independent pe o colecție de auto ales, bazat pe concept care să reflecte gândirea originală și critică, precum și o înțelegere a modei și a teoriei designului. Elevii de studiu, de asemenea, spiritul antreprenorial.

Fashion Show

Studenții din anii doi, trei și patru caseta de prezentare munca lor pe pista de la anual Whitecliffe Fashion Show, Organizarea de expoziții individuale și de spectacole și de a participa la alte expoziții Whitecliffe.

Industria modei

profesioniștii din industrie a oferi un feedback neprețuit în timpul sesiunilor individuale de student critică și sunt invitați în mod regulat pentru a prelegeri pe teme ale industriei. BFA absolvenți cu un design de moda ocuparea forței de muncă câștig majore la nivel național, cât și la nivel internațional, ca designeri, asistenți de proiectare, asistenți workroom, factorii de decizie model, cumpărătorii asistenți și merchandiseri, stilisti asistenți, costumiers și educatori de proiectare, precum și stabilirea propriilor etichete.

Durabilitate moda Focus

Departamentul Whitecliffe de design vestimentar are un puternic accent pe durabilitate moda cu studenții fiind încurajați să adopte practici durabile pe tot parcursul studiilor în cadrul programului BFA. Sustenabilitatea face parte dintr-o ramură de expansiune în cadrul industriei modei, care se concentrează pe responsabilitatea socială și impactul asupra mediului prin tratamentul etic al lucrătorilor din fabrică, utilizarea de materiale durabile și ecologice, neîntrebuințare de substanțe chimice nocive și a coloranților și reducerea deșeurilor textile. studenții Whitecliffe li se oferă posibilitatea de a angaja practici durabile și vopsirea naturale pentru a răspunde preocupărilor contemporane în cadrul industriei și de a spori propria lor practică de proiectare.

În 2016, Whitecliffe a introdus un nou flux în cadrul Master of Fine Arts pentru modă și dezvoltare durabilă - care oferă oportunități de studii postuniversitare pentru designeri de moda, cu un interes în mod etic și durabil.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Whitecliffe is an independent Arts and Design school of choice, producing the highest quality graduates and shaping exceptional creative citizens. Whitecliffe provides life-transforming educational ex ... Citeste mai mult

Whitecliffe is an independent Arts and Design school of choice, producing the highest quality graduates and shaping exceptional creative citizens. Whitecliffe provides life-transforming educational experiences in arts and design through teaching and research, educating students to shape culture through the practice and critical study of the arts. Citește mai puţin