Citește Descrierea Oficială

Suntem incantati te gandesti despre a deveni parte a comunității Hiwassee! Suntem aici pentru a va ajuta cu nimic și tot ce ai nevoie. Ne-ar plăcea să răspundă la orice întrebări ați putea avea cu privire la Colegiul de la cadre universitare la accesibilitate și dincolo.

Campusul nostru a crescut de la o simpla șapte acri la un campus mare, compus din optsprezece clădirilor situate pe 400 de acri.

O paralelă program Associate Universitatea conține primii doi ani de un colegiu sau universitate program tipic de patru ani. Studenții înscriși în acest program sunt cei care se așteaptă să se transfere la o altă instituție de conducere în urma absolvirii acestora din Hiwassee College. Asociat de Arte sau asociat al Science este acordat. Facultatea și personalul de Hiwassee Colegiul lucra îndeaproape cu studenții noștri și cu colegii învecinate și universități pentru a asigura un transfer lin și precis de credite. Colegiul susține feluri bycourse mese de echivalență de transfer cu multe colegii și universități pentru a ușura transferul și pentru a ajuta elevul și / consilierul său cu dezvoltarea program academic de patru ani. În consultare cu consilierii, elevii pot concepe un program individual de studiu pentru a se potrivi obiectivele și interesele lor în domenii cum ar fi de afaceri. Paralel Programul Associate Universitatea oferite de Colegiul pot fi modificate pentru a răspunde mai bine nevoilor elevului și pentru a se adapta cerințelor instituției senior la care studentul se așteaptă să transfere. Cu toate acestea, în a face orice modificări în curriculum, studentul trebuie să fie sigur de a finaliza toate cursurile General Educație necesare pentru absolvire.

1

Viata reala.

Hiwassee College este un loc în care învățarea vine în clasă, dar mai important vine de la lumea reală experiență. Ați putea fi surprins cât de puțin ai vedea biroul în fața ta. Învățarea este mai mult decât hands-on. Este viața reală.

Aventura.

Cu fiecare colț te întorci, veți găsi aventură. Atletism treaba? Avem aproape toate sport disponibile și sunt mereu în căutarea unor noi sportivi talentați. Mai mult de tipul campenesc? Aici, ați putea găsi te rafting jos un râu de praguri, drumetii o pistă provocator, sau pur și simplu a lua în maiestatea frumoasa zonă rurală.

Următoarea listă de colegii și universități au verificat că ei vor accepta credite Hiwassee colegiului fie ca transfer direct sau caz-cu-caz. Aceasta nu este o listă exhaustivă, dar este un set excelent de opțiuni pentru studenții care sunt castiga credite duble de înscriere.

 • Brevard College
 • Bryan College
 • Carson-Newman University
 • Brothers Universitatea Creștină
 • Clemson University
 • Universitatea Cumberland
 • East Tennessee State Univeristy
 • Emory & Henry College
 • Iowa Central Community College
 • Universitatea de Stat din Kentucky
 • Lincoln Memorial University
 • Maryville College
 • Milligan College
 • Universitatea Samford
 • St. Petersburg College
 • Universitatea Tehnologică tennessee
 • Tennessee Wesleyan College
 • Trevecca Nazarene University
 • Universitatea Trine
 • Tusculum College
 • Universitatea din Cumberlands
 • Universitatea din Tennessee-Chattanooga
 • Universitatea din Tennessee-Knoxville

ADMINISTRAREA AFACERILOR

DESCRIEREA CURSULUI

1,310 - Introducere în afaceri

Un curs studiu conceput pentru a examina conceptele fundamentale și funcțiile de afaceri; accentul pus pe domeniile de management, marketing, contabilitate, finanțe, economie și drept; abilități și terminologie necesare pentru a avea succes în curele ulterioare în aceste domenii. Nici premise. Trei hourscredit. Oferit după cum este necesar.

2010 - Business Communication

Ancheta de metode de comunicare în afaceri; accent pe dezvoltarea abilităților necesare pentru pregătirea de scrisori de afaceri, memo-uri și rapoarte; abilități de comunicare orală eficientă. Trei ore de credit. Arc.

2110 - Introducere în Statistică de afaceri

Introducere în analiza statistică. Subiectele includ statistici descriptive, probabilitate elementare, distribuții de probabilitate, distribuții de eșantionare, de estimare, testarea ipotezelor, corelație liniară și de regresie, și testarea-chi pătrat. Condiție: Math 1130 și 1730 sau acordul de instructor. Trei ore de credit. Arc.

2,120 - Antreprenoriat

Acest curs este conceput pentru a preda o abordare echilibrată față de pornire și conducerea unei afaceri mici. Din ce în ce, spiritul antreprenorial este bulevardul de alegere pentru persoanele creative care urmăresc obiective și ambiții profesionale, personale, și financiare. Acest curs nu numai că oferă informații cheie pentru pornire și în curs de dezvoltare asociații viabile, dar abordează, de asemenea, rolul esențial întreprinderilor mici în economia largă. Trei ore de credit.

2130 - Funcții de afaceri

O examinare a cererii și integrarea de funcții de afaceri fundamentale. Include aspecte de finanțare, management de informații, logistică, marketing, operațiuni, și comportament organizațional. Cerințe preliminare: Economie în 2010, contabil 2010, sisteme informatice de informare 1020 sau echivalent. Patru ore de credit. Arc.

2,220 - Afaceri Internaționale

Acest curs oferă o imagine de ansamblu mediul de afaceri global și economia globală în evoluție. Acesta subliniază omniprezența de globalizare și astăzi sa economică și impactului social și în viitor. Politicile comerciale internaționale și a procedurilor, diversitatea culturii, și de comunicare în piața mondială sunt examinate. Trei ore de credit.

2320 - Managementul Resurselor Umane

Elevii explora valorile și percepțiile grupurilor selectate care afectează viața economică și socială printr-o analiză a politicilor și practicilor de resurse umane, inclusiv: recrutare, selectie, training, dezvoltare, și remunerarea salariaților. Trei ore de credit.

2420 - Principii de Finanțe

Acest curs examinează principiile de finanțare în primul rând din punct de vedere al managerului financiar. Combinând principiile de management, legile cererii și ofertei, constrângerile legilor fiscale, precum și a rapoartelor de contabilitate, management financiar oferă instrumentele necesare pentru a evalua oportunitățile și metodele planificare strategică de maximizare a valorii firmei. Trei ore de credit.

2900/3900 - Subiecte speciale

Proiectat pentru studenții care doresc să studieze zonele care nu sunt oferite în curriculum-ul regulat sau în plus față de ofertele obișnuite. Conținut variază. Obicei trei ore de credit, dar poate varia. Nu este oferit în mod regulat.

3210 - Principii de Marketing

Concepte și funcțiile de marketing de bază; Analiza de cercetare si dezvoltare, de stabilire a prețurilor, distribuția, și promovare cu privire la oportunitățile și constrângerile prezentate de către consumatori; mediul și concurența de reglementare. Condiție: Al doilea de studentie în picioare sau acordul de instructor. Trei ore de credit. Oferit după cum este necesar.

3310 - Legea de afaceri

Introducerea de bază în sistemul juridic american si relatia sa cu afaceri. Zonele care urmează să fie examinate se numără regulament guvern, protecția consumatorilor, contractele și prejudicii, crime, proprietate personală și reală, vânzări și agenții. Trei ore de credit. Nu este oferit în mod regulat.

3410 - Principii de management al

O introducere în teoriile și procesele de management; funcții de conducere de bază de planificare, organizare, conducerea, și de control sunt accentuate ca fundamentele de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor. Trei ore de credit.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la HIWASSEE COLLEGE »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 - 4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019