Bachelor of Education (învățământ primar) (bedp)

Generalități

12 locații disponibile

Programul de descriere

Bachelor of Education (predare primar) (BEDP)

Acest curs pregateste studentii pentru a fi profesori din școlile primare (trecerea la Anul 7). Acesta se întrunește atât nevoie națională și locală pentru profesori de practică exemplară angajat la creșterea rezultatelor educaționale pentru toți copiii și tinerii adulți. Acesta subliniază îmbunătățirea relației predare-învățare în sala de clasă, creșterea gradului de conștientizare a problemelor din jurul educație indigene și dezvoltarea unei abordare informat bazate pe dovezi la învățare și predare în setările primare. Cursul cuprinde curriculum-disciplina specifice și studii pedagogice, studii de educație generale și experiența profesională.

Cursul este atât teoretică și practică, oferind o bază solidă de cunoștințe în domeniile de conținut de bază ale programei școlare, cunoașterea abordărilor contemporane la problemele din educație, cum ar fi incluziunea, dezvoltarea copilului si adolescentului și promovarea comportamentului pozitiv, și o vastă experiență în setările de școală .

Perspective indigene sunt un accent special, cu toți studenții de așteptat să realizeze studii în limbile indigene și de alfabetizare, precum și examinarea strategii specifice pentru îmbunătățirea rezultatelor educaționale pentru copii indigene.

Elevii cu calificări VET relevante primi credit față de cursul adecvate nivelului de calificare.

Acest curs este disponibil in modul fast-track. Elevii pot începe în semestrul 1, semestrul 2 sau semestrul de vară.

Cursul are o gamă de opțiuni flexibile de livrare modal multe, care va include ateliere de lucru, Learnline, livrare față-în-față și studii externe.

Istoria Verificați penal: studenții trebuie să fi eliminate un control al poliției și / sau care lucrează cu copii Verificați înainte de a putea întreprinde de predare practică. Elevii ale căror Verificați și / sau care lucrează cu copii de check Poliția nu sunt compensate de sectoarele de învățământ nu va fi în măsură să efectueze predarea practică și, prin urmare, nu vor fi în măsură să completeze cerințele cursului.

Cerințele de admitere

South Australian Centrul Admitere terțiar (SATAC) primește și procesează cererile de admitere pentru Universitatea Charles Darwin de învățământ superior de studenți potențiali.

Cerințe de limbă engleză pentru studenții internaționali

Contactati-ne pentru mai multe informații.

Recunoașterea profesională

Acest curs este acreditat de către profesori Northern Territory înregistrare Consiliul (NTTRB) și Institutul Australian de predare și Școala Conducere (AITSL). Această acreditare oferă recunoaștere națională în scopul înregistrării profesor din Australia.

Ultima actualizare Sept 2015

Despre facultate

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... Citeste mai mult

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Citește mai puţin
Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Sydney , Melbourne + 11 Mai mult Mai Puțin