Bachelor of Science în administrarea afacerilor (ba bs)

Concord University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science în administrarea afacerilor (ba bs)

Concord University

Bachelor of Science în Business Administration grad necesită finalizarea cu succes a 120 de ore semestru, inclusiv (1) Programul de studii generale; (2) Core Business Administration; și (3), una dintre cele cinci domenii de accent enumerate mai jos. În scopul de a câștiga acest grad, elevii sunt de asemenea necesare pentru a menține un mediu de grad cumulată de cel puțin 2,25 (C) pentru toate cursurile de afaceri.

Business Administration Core este format din cursuri introductive de la toate disciplinele de afaceri majore predate la Universitatea Concord. Acesta este destinat să ofere o înțelegere globală a unui spectru larg de domenii în administrarea afacerilor și un fundament pentru studiu de specialitate în domeniu studentului ales de accent.

Obiectivul domeniul contabilității este de a oferi educație de a urmări o varietate de contabilitate și de afaceri cariere. Curriculum-ul include expunerea la informații descriptive și analitice utile în procesul de afaceri de luare a deciziilor.

Zona sistemele administrative de accent oferă instrucțiuni în teoria și competențele necesare pentru a funcționa în și cu succes a gestiona mediile de birou circulante, precum și flexibilitatea de a se adapta la medii de birou viitoare tehnologii schimba. Elevii de completare a programului sunt adesea folosite în servicii de sprijin, cum ar fi administrare, salarizare, informații și de prelucrare a datelor; facilități de management; programarea și distribuirea materialelor; planificare și călătorie conferință; de administrare a înregistrărilor, management de telecomunicații, și de securitate.

Obiectivul zonei finanțare de accent este de a pregăti studenții în căutare de oportunități de carieră în domeniul finanțelor corporative, managementul investițiilor, precum și de gestionare a instituțiilor financiare. Rigoarea în lucru desigur și abilități cantitative este accentuat. Elevii de completare program primesc expuneri adecvate, atât în ​​teorie și politică esențială pentru creșterea carieră într-un mediu sofisticat și competitiv în cadrul organizațiilor financiare mici sau mari financiare.

Zona de gestionare a accent oferă studenților, cu o înțelegere globală a principiilor, proceselor și practicilor implicate în gestionarea de persoane și organizații. Elevii de completare acest program de studiu ocupării forței de muncă tipic sigură într-o mare varietate de cariere de afaceri care variază de la gestionarea întreprinderilor mici la ocuparea forței de muncă în organizații mari de toate tipurile.

Zona de comercializare a accent este conceput pentru a oferi studenților o educație de afaceri general, cu scopul de a dezvolta o carieră în domeniul marketingului. Marketing format din numeroase activități care se leagă producția de bunuri și servicii pentru consumator sau utilizator industrial. Accentul curriculum este pe pregătirea profesională pentru dezvoltarea strategiilor de marketing și management a operațiunilor de marketing. Oportunități de largă sunt disponibile pentru studenții de marketing în toate tipurile și dimensiunile de pentru-profit și nu-pentru organizații non-profit, inclusiv cu amănuntul, cu ridicata, agenții de servicii, organizațiile de îngrijire a sănătății, unități de învățământ, precum și instituțiile guvernamentale. Zona de comercializare a accent oferă studenților cu expunere globală pentru opțiuni de carieră în multe ramuri de marketing, printre care: publicitate, vanzari, managementul de marketing, comerțul cu amănuntul, cercetare de marketing, și management de produs.

Fiecare elev este atribuit un consilier academic Divizia, care va fi disponibil pentru a răspunde la întrebări, a oferi îndrumare în curs de selecție, ajuta la stabilirea obiectivelor, și de a ajuta studenții să ia decizii în cunoștință de cariera. Elevii întâlni cu consilierii academice facultate pentru a planifica programarea academic, precum și consilierii să semneze toate înregistrare și schimbarea formelor de program. Elevii sunt încurajați să se întâlnească cu consilierii periodic pentru a discuta progresul academic, plasare de carieră, și nevoi speciale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Athens, West Virginia
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Athens, West Virginia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala