Maiorul pre-profesional este conceput pentru studenții care intenționează să meargă la școală medicală, școală dentare, școală veterinare, sau a urma o carieră într-un alt domeniu legat de sănătate și pentru studenții interesați în școală absolvent sau alte programe pre-profesionale.

Cerinte Core:

Gradul de Bachelor of Science, cu un major în biologie, necesită finalizarea cu succes a 120 de ore semestru inclusiv (1) Programul de studii medii (se recomandă de sase ore de limbi străine); (2) unul din programele de biologie enumerate mai jos; și (3) un program de electives sau un minor ca a lucrat cu consilierul elevului; minori recomandate includ chimie, geologie, fizica, psihologie, matematică, informatică, sau statistici.

Admitere

Universitatea Concord salută cererile din partea bărbaților și femeilor care sunt dispuși să lucreze conștiincios și să considere posibilitatea de a participa la o universitate ca o provocare serioasă. Solicitanții sunt încurajați să depună cererile lor 60 de zile înainte de semestrul în care acestea sunt sa se inscrie. Chiar dacă nu este necesar un interviu, viitorii elevii sunt încurajați să viziteze campusul

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Concord University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019