Chimie (International) programul, Oferit de Colegiul de Chimie și Ingineria Materialelor de la Universitatea Wenzhou, este conceput pentru a cultiva talentele și educatori de gestionare și de aplicare în domeniul chimiei, care sunt interesați în a deveni expert în limba chineză, familiarizat cu cultura chineză, precum și pasionat de internațional comunicare și cooperare. Toate cursurile sunt livrate în limba engleză, folosind manuale originale în engleză, note de curs, și manuale de laborator. Absolvenții din acest program poate continua educația lor față de grade mai mari și găsească locuri de muncă în companii chimice, care reprezintă o industrie foarte important în provincia Zhejiang.

Cursuri de bază

1. Cursuri de limbi străine: Chineză complete la nivel elementare, intermediare, și avansate; Introducere în Istoria chineză, cultura, etc .; Chineză de afaceri; Training HSK

2. Cursuri de Chimie: English chimice; Chimie anorganică; Chimie analitică; Analiza instrumentală; Chimie organică; Chimie Fizică; Chimie Polimer; Chimie farmaceutică; Analiza industriale; Industria chimică elementar; Industria de Fine Chemicals; Teza de cercetare, etc.

3. Practica în Companii: Cursuri locale industrie orientate spre opționale și practici în întreprinderi cheie din Wenzhou (tăbăcărie, încălțăminte, fabrica de stilou, poliuretan, etc.)

Cerința de intrare:

Cetățean 1. Non-chinez, în vârstă de 18 ani sau peste, fizic și psihic sănătos. 2. absolvent liceu sau o calificare echivalentă. 3. O bună cunoaștere a limbii engleze.

Materiale de aplicare:

  1. Wenzhou Universitatea solicitare de admitere (International Students). 2. Fotocopie a pașaportului valabil.
  2. Fotocopie a diplomei de liceu.
  3. Stenogramele Învățământul liceal.
  4. Dovezi engleză de competență, cum ar fi IELTS (6.0), TOFEL (iBT 75) sau alt raport de încercare efectivă (Pentru non-vorbitori nativi de limba engleza).
  5. 2-inch fotografie (copie digitală).
Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Wenzhou University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
18,000 CNY
pe an.
Deadline
Contactează şcoala
for Fall semester admition.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
for Fall semester admition.

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
for Fall semester admition.
End Date