Energie diplomă de licență noastră este, din toate punctele o alegere bună: Ca un inginer industrial, veti invata mai multe discipline și de a dobândi cunoștințe tehnice și de afaceri. Prin urmare, acestea îndeplinesc cerințele de la o industrie în curs de dezvoltare, mai ales de la deschiderea piețelor de energie electrică și gaze.

Scurta descriere:

Economiștii de energie au cunoștințe aprofundate în domeniile tehnice, științe naturale și inginerie fundamentale ale producției de energie durabilă și de conversie, precum și în utilizarea energiei. În plus, cunoașterea exactă a piețelor naționale și internaționale de energie. Veți învăța sisteme de energie sub aspectele ecologice si economice pentru a evalua și de a crea concepte de energie și de finanțare pentru utilizarea rațională a energiei în gospodării și în funcționarea instalațiilor industriale. Ca economist energie sunt generalist cu cunoștințe de surse de energie convenționale și alternative, tehnologiile utilizate și redresarea economică și de utilizare.

Limba curs:

Germană / engleză

Limbi străine:

Se recomandă o bună cunoaștere a limbii engleze

Training obligatoriu:

Reglementările de examinare, scrie în al șaselea Semestrul scris teza de licență și proiectul pe profit înainte într-o singură operație. Înainte de începerea studiului unui stagiu nu este necesar pentru admiterea.

De referință:

De vară și de iarnă semestru

Alocarea de locuri de studiu:

La completarea condiție prealabilă pentru un studiu adoptare este dat. O selectie de o NC nu există. La ori infidel profesional calificat este necesară o interviu de adecvare la Colegiul

Vezi 3 mai multe cursuri de la SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
6 semestre
La zi
Price
630 EUR
Contribuția lunară. Și o taxă de înscriere de un timp de 250 de euro.
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date