Programul de gradul de informare și Informatică (ICS) pregătește studenții pentru o gamă largă de oportunități de calculator din industrie, precum și în studii postuniversitare. Studenții ICS alege unul sau mai multe domenii de specialitate din rândul acestor patru opțiuni: Informatică, Inginerie Software, Data Management, și de rețea. În funcție de domeniul lor de specialitate ales, absolvenții de informare Park și program de studii Informatică sunt bine pregătite pentru aceste poziții din industrie: programator web, aplicații programator, tehnologia informației (IT) manager de proiect, analist de baze de date, analist de rețea. Programul este o potrivire ideală pentru studenții care se bucură de lucru cu tehnologie și doresc să studieze într-unul dintre programele de pe-campus sau on-line de gradul parcului.

O Informații și Informatică (ICS) curriculum pregătește studenții pentru o gamă largă de oportunități de calculator din industrie, precum și în studii postuniversitare. Studenții ICS alege unul sau mai multe domenii de specialitate din rândul acestor patru opțiuni: Informatică, Inginerie Software, Data Management, sau de rețea. În funcție de domeniul lor de specialitate ales, absolvenții ICS sunt bine pregătite pentru aceste poziții din industrie: programator web, aplicații programator, analist de sistem, tehnologia informației (IT) manager de proiect, analist de baze de date, analist sau de rețea.

Programul de Competențe:

  • Aplicați abilități de rezolvare a problemelor și gândire critică și de a folosi tehnologii informatice populare în producerea de soluții tehnologice.
  • Comunica eficient, etic, și profesional într-un mediu echipă.
  • ICS / CS și ICS / SE studenți: Proiectarea și implementarea programelor de elegante, care folosesc structuri de date și concepte de sisteme de operare.
  • Elevii ICS / NT: Explicați de rețele de calculator și concepte de securitate și să demonstreze competență în utilizarea tehnologiilor populare rețele de calculator și de securitate.
  • Elevii ICS / DM: Proiectarea și implementarea de soluții elegante de gestionare a datelor.
Program predat în:
  • Engleză

Vezi 38 mai multe cursuri de la Park University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Sept 2019