Citește Descrierea Oficială

Inginerie Nucleară

În septembrie 2002 South Carolina State University (Universitatea de Stat SC), în parteneriat cu Universitatea din Wisconsin-Madison (UWM) a primit aprobarea de către Comisie Carolina de Sud cu privire la învățământul superior pentru a oferi o Bachelors of Science masterat în Inginerie Nucleară. Acest acord a fost unic în abordarea sa și primul de acest gen de la începutul Renasterii nucleare. Acest acord a fost inițiat ca urmare a necesității de a extinde includerea minorităților în toate nivelurile de energie nucleară, cercetare, dezvoltare, producție și. În prezent, programul Inginerie Nucleară (NEP) este în parteneriat cu ambele Carolina de Nord Universitatea de Stat (NC de stat) și UWM. În aceste acorduri, elevii din programul de inginerie nucleară a finaliza cea de a doua jumătate a anului lor senior fie la UWM sau Universitatea de Stat NC, în scopul de a îndeplini toate cerințele pentru a obține burlaci de știință de masterat în Inginerie Nucleară (conferite de Universitatea de Stat SC).

Programul a inceput cu cinci (5) de studenți și a crescut la peste 55 de studenți (în prezent). Din luna mai 2013, NEP a acordat 27 de grade Bachelor of Science în Inginerie Nucleară. Datorită succesului său, SC stat Programul de Inginerie Nucleară realizat Comisiei de Acreditare de Inginerie de acreditare ațâța în 2008 (retroactiv în 2005). Acesta este singurul program de licență Inginerie Nucleară în stare de Carolina de Sud. Programul este acreditat de către Comisia de Acreditare de Inginerie a ațâța; http://www.abet.org, iar acesta este singurul program de Inginerie Nucleara de la un HBCU.

Programul de Inginerie Nucleară SC stat a atras și păstrează o facultate permanent și cu înaltă calificare capabil de a preda toate cursurile Inginerie Nucleară oferite la SC stat și de instituțiile noastre partenere (UWM & NC de stat). Programul are o facultate nucleu permanent format din trei doctori, toate din care sunt în Inginerie Nucleară. Facultatea permanent aduce peste 40 de ani de predare combinate și experiența de formare și de peste 40 de ani de experiență combinate industriale.

  • Programul de stat Inginerie Nucleară SC construit și operează o, state-of-the-art Radiatiilor Stiinta laborator de predare extrem de apreciat.
  • Programul de Inginerie Nucleară SC stat construit un Mediului Radiochimie laborator de stat-of-the-art.
  • Programul de Inginerie Nucleară SC Stat a format parteneriate cu industria și agenții federale pentru burse și sprijin de cercetare.
  • Programul de Inginerie Nucleară atrage ingineri din domeniul nuclear oaspete distins și proeminent, inclusiv doi președinți ai Societății Nucleare Americane, un sub-secretar și secretar adjunct asociat al Departamentului de Energie, precum și un comisar de reglementare a Comisiei nucleară.
  • Programul de Inginerie Nucleară SC Stat a stabilit programe de informare recunoscute (de vară nucleare Știință Institute) pentru elevii de liceu și a consilierilor de orientare din regiune Sud-Est. Succesul acestui program a recrutat studenți la SC stat în STEM și alte discipline. Până în prezent am avut peste 100 de participanti de studenți în Institutele (2008-2012). Din cei peste 30 de participanți de studenți care sunt în prezent înscriși la un colegiu sau universitate, 10 de participanți sunt în prezent înscriși la Universitatea de Stat SC.

Misiunea Programului Inginerie Nucleară

Misiunea programului de Inginerie Nucleară, care sprijină misiunea de la Universitatea și Colegiul este de a produce ingineri, care sunt de înaltă calificare, competent și bine pregătit în domeniul nucleare și radiologice Inginerie, să intre o carieră profesională în sectorul public și privat și urmări de grade dincolo de nivelul de bacalaureat în școală profesională sau absolvent.

Obiectivele programului educațional

  • Pentru a educa ingineri din domeniul nuclear, care sunt foarte căutate în domeniile nuclear și conexe.
  • Pentru a educa ingineri din domeniul nuclear care poate avansa la studii postuniversitare.
  • De a instrui absolvenți care au de comunicare și de rezolvare a problemelor abilități de a reuși în calitate de profesioniști în orice mediu (ca indivizi în grupuri sau în poziții de conducere).
  • Pentru a produce absolvenți care sunt constienti de impactul activității lor în calitate de ingineri în domeniul preocupărilor etice, de mediu, sociale, juridice și la nivel mondial.

Vezi 1 mai multe cursuri de la South Carolina State University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019