Citește Descrierea Oficială

Obiectiv

Obiectivul acestui program este de a dezvolta, și abilitățile studenților academice, sociale, tehnice, astfel încât să poată funcționa în mod eficient în analist programator, management de proiect, precum și alte cariere conexe. La absolvire, studenții vor primi licenta of Science în Inginerie Software.

Absolvenții din acest program vor califica pentru ocuparea forței de muncă entry-level ca practicarea ingineri. Cariere pot fi găsite în multe domenii tehnice care utilizează sisteme software și de date, cum ar fi comunicațiile, internetul, de fabricație, și medical.

Durata de Programul

Programul durează de obicei patru ani constând din 12 semestre, fiecare incluzând doi termeni de 8 săptămâni. Timpul minim pentru a finaliza programul este de 48 de luni (192 săptămâni, 16 săptămâni de pauză). Elevii trebuie să completeze gradul asociate, plus un minim de 66.0 ore de credit, pentru un total de 131.5 ore de credit. Programul complet format din aproximativ 2190 oră, care este compusă din 1755 oră de teorie și 435 oră de laborator.

Cerințe

Aplicarea este deschis persoanelor care au obținut asociat Missouri Tech de Științe Aplicate în grad de Inginerie Software sau echivalent.

Semestrul Start Date

Clase începe la fiecare 8 săptămâni.

Program de clasă

De luni până joi, 8:00 - 01:50, sau de luni până joi, 05:00 - 10:50

Learning Ore sistemului de resurse

De luni până joi, 08:00 - 11:00, vineri, 8:00 - 17:00, iar sâmbătă 9:00 - 01:00

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Missouri Tech »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă