Read the Official Description

Misiune

Programul Information Systems Computer este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere de succes în domeniul dinamic de sisteme informatice și Tehnologia. Departamentul urmărește să atingă această misiune prin următoarele obiective: - furnizarea de instrucțiuni pentru dezvoltarea abilităților tehnice și o bază de cunoștințe necesar pentru câmpul schimbare de CSI; - Oferiți oportunități pentru ca elevii să dezvolte capacitatea de a gândi critic și rațiune logic; - Subliniați dezvoltare personală într-un efort de a pregăti studenții pentru studii postuniversitare de muncă și / sau.

Bachelor of Science grad cu o majoră în Information Systems Computer vor fi acordate studenților care finalizează programul de oră semestru 125 oră în sisteme informatice Computer și îndeplinesc Universitatea și Colegiul de cerințe de afaceri pentru absolvire.

Resurse departamentale:

Departamentul oferă asistență în asigurarea intern / co - oportunități de op la o mare varietate de locații din toată țara, burse, consiliere în carieră, cluburi studențești și activități, precum și excursii pe teren și seminarii.

Program taught in:
Engleză

See 2 more programs offered by Grambling State University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
2 anii
La zi
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019