Bachelor of Science în Tehnologia Informației (BSC-IT)

Facultatea de Stiinta si TIC

Bachelor of Science în Tehnologia Informației este un program academic și de cercetare, care include elemente de informatică, inginerie software, inginerie sistem informatic, de inginerie de rețea, de securitate a informațiilor, e-commerce, și sisteme de informare. Această combinație de discipline oferă o educație proiectat pentru a produce IT absolvenți care sunt competente să abordeze o gamă largă de aplicații care necesită cunoștințe de tehnologii informatice moderne, sisteme de software și informatice de prelucrare de afaceri, și, de asemenea, pentru a avea o viață plină de satisfacții, și nu pur și simplu găsi un loc de muncă în curente de piață, de a avea o educație în domeniul științelor umaniste pentru a funcționa în mod corespunzător în societatea în care trăiesc.

Acest curriculum este conceput pentru a produce absolvenți gata să funcționeze în poziții sisteme informatice cu competențe, abilități și atitudini necesare pentru a avea succes la locul de muncă. Se formează de asemenea, baza pentru cariera de creștere continuă, învățarea pe tot parcursul vieții ca un profesionist IT, precum și să întreprindă programe postuniversitare viitoare. Obiectivele și competențele curriculare au fost comparate cu liniile directoare pentru licență ESTE / IT curricula stabilite de către Asociația pentru Computing Machinery (ACM), Asociația pentru Information Systems (AIS), și Asociația Profesioniști Tehnologia informației (AITP), și din sondajul angajator de jucatori importanti din industria in IT din Kenya. Curriculum-ul a luat, de asemenea, în considerare ceea ce se așteaptă elevii pentru a obține prin luarea în considerare cerințele de la matematică de bază și științe de bază, astfel încât să fie în măsură să analizeze și să configurați obiecte și sisteme care conțin hardware, software și de afaceri a componentelor aferente IT.

Intrările la curriculum-ul au fost, de asemenea, extrase din programa de mai multe universități locale și peste tot în lume, precum și organizații cu experiență în utilizarea IT în mass-media, industria, precum și în educație și formare.

Cerințe specifice de intrare

În plus față de cerințele generale de admitere în PIU, solicitanții trebuie să aibă un minim de următoarele: Trebuie să aibă un grad agregat de C + (C PLUS), în KCSE (sau examen echivalent), precum și un grad minim de C în Matematică și engleză, precum și în Fizică.

Trebuie să aibă două treceri principale din "A" nivel / Kenya Certificat Avansat Educației (Kace), în Fizică și Matematică.

Trebuie să aibă o pasă în Diplomă în Managementul si Tehnologiei Informatiei, sau Diploma în domeniul tehnologiei informației, sau Diploma în Tehnica de calcul la o instituție recunoscută.

Orice alte calificări echivalente aprobate de către Universitatea UIP.

Matur de intrare

Intrare mature poate fi permisă pentru solicitanții care va fi împlinit vârsta de treizeci și cinci (35) de ani sau mai sus, la data de admitere. În plus, solicitanții trebuie să prezinte dovezi de cel puțin trei (3) ani de experiență conexe în IT și trebuie să fi obținut un grad mediu de C în KCSE sau echivalent.

Transfer Credit

Candidații care se alătură programului cu o diplomă CHE validat și cu o distincție sau trecere de credit în unitățile în cauză se califică pentru transferurile de credit.

Candidații care se alătură programului cu un superior relevant National Diploma va beneficia, de asemenea, pentru transferul de credit.

Candidații cu certificatele profesionale în cauză poate transfera, de asemenea, de credite.

Numărul maxim de unități de curs să se acorde transferul de credit nu trebuie să depășească cincizeci de procente (50%) din totalul unităților de curs necesare pentru a programului.

Transferuri și scutiri de credit se acordă numai în primul și al doilea an de studiu. Exista scutiri se acordă în anii următori de studiu.

Un student înmatriculat în alt universitate de stat sau particular acreditat, poate fi permis pentru a transfera credite în cadrul programului.

Creditele vor fi predate numai dupa ce Senatul UIP primește și examinează copiile certificate ale programelor școlare și aprobarea scrisă. UIP Senatul poate solicita, la discreția sa informații suplimentare din partea instituției în cauză pe cheltuiala solicitantului.

Diplomă în Tehnologia Informației (DIT)

Cerințe de intrare pentru Diploma în Tehnologia Informației

KCSE medie Grad de C Câmpia cu C- în matematică și limba engleză sau de un certificat în Tehnologia Informației sau Computer Systems Technology la o instituție recunoscută, sau orice calificare echivalentă.

Certificat în Domeniul Tehnologiei Informației (CIT)

Cerințe de intrare pentru Diploma în Tehnologia Informației

KCSE medie Grad de C-.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Pioneer International University PIU »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date