Citește Descrierea Oficială

Obiectiv

Obiectivul acestui program este de a oferi studenților, cu o combinație de cunoștințe, hands-on experiență, și de aplicare a teoriei la tehnologia informației. Programul ține pasul cu tehnologia în schimbare și practicile de afaceri conexe prin oferirea de cursuri în domenii cum ar fi analiza sistemele, aplicațiile Web, mai multe limbaje de programare, design grafic de interfață utilizator. Curriculum-ul pune accentul pe abilități cantitative și comunicare, precum și oferind o fundație în mediile de afaceri. La absolvire, studenții vor primi licenta of Science în Tehnologia Informației.

Absolvenții din acest program vor califica pentru ocuparea forței de muncă în calitate de aplicatii software de calculator entry-level ingineri, manageri de sisteme informatice de informare și, sisteme de analiști de calculator, sisteme de profesionisti de rețea și ingineri de software a sistemelor de calculator.

Durata de Programul

Programul durează de obicei patru ani constând din 12 semestre, fiecare incluzând doi termeni de 8 săptămâni. Timpul minim pentru a finaliza programul este de 48 de luni (192 săptămâni, 16 săptămâni de pauză). Elevii trebuie să completeze gradul asociate, plus un minim de 55.0 ore de credit, pentru un total de 123 de ore de credit. Programul complet format din aproximativ 2115 oră, care este compusă din 1575 oră de teorie și 540 oră de laborator.

Cerințe

Aplicarea este deschis persoanelor care au obținut asociat Missouri Tech de Științe Aplicate din studii Tehnologia Informației sau echivalent.

Semestrul Start Date

Clase începe la fiecare 8 săptămâni.

Program de clasă

De luni până joi, 8:00 - 01:50, sau de luni până joi, 05:00 - 10:50

Learning Ore sistemului de resurse

De luni până joi, 08:00 - 11:00, vineri, 8:00 - 17:00, iar sâmbătă 9:00 - 01:00

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Missouri Tech »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă