Bachelor of Science în administrarea afacerilor: concentrarea în afaceri internaționale

Generalități

Programul de descriere

SFSU

College of Business

O College of Business este format din opt departamente supravegheate de către președinții. Departamentele sunt: ​​Contabilitate, Științe Decizia, Finanțe, Hospitality Management, Information Systems, Afaceri Internaționale, Management și Marketing.

Obiectivele principale ale Colegiului de Business de la San Francisco State University sunt:

  • Oferi studenților cu specializare în administrarea afacerilor, cu o fundație în conceptele de bază și practicile comunității de afaceri, precum și cu o expertiză deosebită în una sau mai multe dintre specialitățile de practică, pentru a le pregăti să gândească creativ și să exercite o judecată critice în cadrul de luare a deciziilor de afaceri;
  • Oferi alți elevi, cu o înțelegere generală a fundațiilor și filozofii ale comunității de afaceri;
  • Să încurajeze o legătură permanentă cu comunitatea de afaceri pentru a răspunde nevoilor educaționale ale acestei comunități;
  • Să încurajeze facultate profesionale activități de dezvoltare concepute pentru a oferi servicii pentru toate segmentele de afaceri și educație pentru afaceri prin cercetare academică și de publicare, cercetare și publicare, educație și servicii comunitare (seminarii și consultanță care implică non-publicabilă, cercetare de proprietate, de exemplu) aplicate și auto-educație sau de studiu conceput pentru a îmbunătăți cunoștințele de afaceri și expertiză.

Bachelor of Science în Administrarea Afacerilor

O Bachelor of Science în Administrarea Afacerilor include cursuri de bază de bază și o zonă de concentrare. Cu excepția BUS 682 și 690, cursuri de bază enumerate mai jos ar trebui să fie finalizată până la sfârșitul anului juniori. Cursurile specifice pentru zonele de concentrare sunt listate de către departamentul pe paginile următoare. Studenții care au obținut deja o diplomă de licență la o universitate acreditată poate dori să ia în considerare introducerea de MBA sau de MSBA, mai degrabă decât a câștiga o diplomă de licență al doilea.

Bachelor of Science în Business Administration necesită un minim de 120 de unități de absolvire. Majore este format din 6 unități de cursuri condiție prealabilă și 63 de unități de cursuri inferioare și superioare diviziune în afaceri, economie, domeniul major, precum și opționale.

Concentrarea în Afaceri Internaționale

Specializându-se în afaceri internationale, Un student dobândește o înțelegere a aspectelor internaționale ale afacerilor în timp ce concentrându-se într-o zonă de afaceri funcțional marketing, finanțe, management, managementul exporturilor / import, sau logistica. Cursuri analiza mediul internațional în schimbare rapidă și noile probleme de gestionare și sarcini care rezultă. Un student poate începe o carieră într-un departament funcțional al unei companii, cu posibilitatea de a trece în operațiuni internaționale în cazul în care este nevoie se dezvoltă. În mod alternativ, un student poate începe să lucreze direct în operațiuni internaționale, inclusiv domeniul de import-export.

Studenții care studiază în străinătate în University Programe Internationale California State sau într-un program de schimb de stat SF poate dezvolta concentrațiile speciale de afaceri internaționale, cu aprobarea consilier înainte de a merge în străinătate. Elevii cu obiective educaționale sau de carieră specifice se pot dezvolta concentrațiile speciale de afaceri internaționale, în consultare cu un consilier.

Toate cursurile de concentrație trebuie să fie luate pe o bază scrisoare de grad. Studenții trebuie să aibă un punct mediu grad minim de 2,0 în toate cursurile de concentrare și specializări Business International trebuie să câștige un grad de C- sau mai mare în IBUS 330.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration en ... Citeste mai mult

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration encourage students to ignore traditional barriers. Here students learn by helping people solve real-life problems, take part in research projects with senior faculty, collaborate with classmates, and explore future personal horizons and career pathways. Citește mai puţin